Parenting

Grunde til at du bør vedtage et barn

Pin
+1
Send
Share
Send

At blive forælder er normalt et afgørende øjeblik i livet. Mens biologisk forældre arbejder for mange mennesker, er adoption en anden mulighed for at gøre forældres drømme til virkelighed. Årsagerne til at vælge et barn kan variere meget afhængigt af dine individuelle forhold. Nogle gange kan sundhed spille en rolle i en vedtagelsesbeslutning, men ikke altid.

Sundhed og infertilitet

Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anslår, at 11 procent af kvinderne mellem 15 og 44 år lider af infertilitet. Af seksuelt erfarne mænd under 45 år rapporterer 7,5 procent, at der søges lægehjælp til mulige fertilitetsproblemer. Manglende evne til at blive gravid brænder ofte en kvinde eller et par til at forfølge adoption for at opfylde et ønske om forældreskab. Nogle kvinder lider også af sundhedsmæssige problemer, der gør det usikkert eller umuligt at have en sund graviditet. En kronisk lidelse som hjertesygdom eller epilepsi kan resultere i en læge, der anbefaler mod graviditet, afhængigt af individuelle forhold.

Enkelt moderskab

En enkelt mand eller kvinde kunne også forfølge adoption for at opfylde en drøm om at blive forælder. Døre er åbnet for enlige forældre adoptioner, og mange agenturer diskriminerer ikke adoptivforældre baseret på civilstand. Mange adoptionsagenturer byder på enlige voksne som adoptivforældre, der giver forældrene mulighed for at vælge en enkelt forælder, hvis det ønskes.

Ikke-traditionelle familier

Par af samme køn har ofte de samme drømme om forældre som traditionelle par. Vedtagelse er et forældres valg for samme køn par. Adoptionsbureauer varierer i deres vilje til at hjælpe samme køn par og nogle stater har gældende love, der forbyder par af samme køn at vedtage et barn sammen, ifølge psykologen Rachel Stewart Johnson, der skriver for Johns Hopkins Magazine.

Et udvidet syn

Vedtagelse kan også være en drøm for alle, der ønsker at skabe en familie med et barn, der har brug for en familie, ifølge Adoption.org. Et internationalt barn uden forældre eller en familie kan være et ideelt match for et par eller en enkelt adoptivforælder, der ønsker at hjælpe et barn og starte en familie. Mens internationale adoptioner er faldet, fandt der i 2012 8668 internationale adoptioner sted, ifølge US Department of State Bureau of Consular Affairs.

Pin
+1
Send
Share
Send