Vægtstyring

Gennemgang af SlimGenics Program

Pin
+1
Send
Share
Send

Oprindelig grundlagt i 2003 under navnet Slim4Life, ændrede dette firma navn til SlimGenics i 2009. Du kan finde SlimGenics vægttabcentre i Colorado og Minnesota.

Fungere

Klienter af SlimGenics modtager et tilpasset program, der tager højde for hvor meget vægt de ønsker at miste, hvilke diagnosticerede medicinske forhold og niveauet af fysisk aktivitet de normalt engagerer sig i. Der er ikke behov for at købe færdigpakkede fødevarer med dette program. Du kan købe alle varer til dine måltider og snacks i din lokale købmand.

Rådgivning

SlimGenics vægttabsprogram tilbyder individuelle personlige rådgivningstidsordninger. Du behøver ikke at deltage i gruppemøder, men du skal deltage i et indledende informationsmøde i en gruppeindstilling.

Forventede resultater

Hvis du deltager i SlimGenics programmet, kan du forvente at tabe mellem tre til fem pund hver uge. SlimGenics vægttabsprogram hævder, at folk, der har eksisterende medicinske tilstande eller tager receptpligtige lægemidler, der potentielt kan forhindre vægttab, stadig taber mellem to til tre pund hver uge.

Pin
+1
Send
Share
Send