Sport og fitness

Sådan Fix Squeaky Cykelsæder

Pin
+1
Send
Share
Send

En knirkende cykelsæde kan ikke virke som en big deal i første omgang - indtil du pedaler sammen, racking miles, og det bliver mere irriterende med hvert øjeblikkeligt minut. Hvis squeak går væk, når du står på pedalerne, har du en hel del bevis for, at støjen stammer fra sædet. Dit arbejde med at løse skævheden skal tilpasses sædets komponenter: sadlen og et par indbyggede tynde metalskinner under sadlen.

Trin 1

Sprøjtesmøremiddel, hvor sædeskinnerne løber gennem sadeltangen, som sidder på sædeposten og holder sædet på plads.

Trin 2

Wiggle sadlen. Hvis det er løs, skal du trykke næsen på sadlen op eller ned for at sætte sædet i niveau. Hold sadlen i den rigtige position. Stram klemmen med en unbrakonøgle eller skiftenøgle.

Trin 3

Test-cyklen. Hvis squeak er væk, er du færdig. Fortsæt med mere dybdegående vedligeholdelse, hvis tændingen fortsætter.

Trin 4

Brug en skiftenøgle til at løsne binderbolten, som holder sædeposten i rammen eller vip hurtigudløseren, som holder sædeposten til cykelrammen. Fjern sædepost og sæde som en enhed.

Trin 5

Smør gevindet på binderbolten og den udvendige overflade af bolten, hvor den berører rammen.

Trin 6

Løsn sædeklemmen med en unbraconøgle eller en nøgle, indtil den åbnes nok til nemt at glide skinnerne frem og tilbage. Gentag din tidligere sprøjtesmøring af sædeskinnerne, denne gang olierer dem langs hele deres længde, herunder hvor de møder på forsiden af ​​sadlen. Smør områdene ikke til rådighed, når sadelklemmen er helt spændt over skinnerne. Spænd klemmen.

Trin 7

Sæt sædeposten i cykelrammen, og spænd binderbolten eller fastgørelsesbolten. Kontroller om sadlen er på niveau. Løsn sædeklemmen, niveller den, og træk om nødvendigt klemmen fast. Test-ride på cyklen. Hvis sladren fortsætter, kan du få svejsesvigt i sædeskinnerne og skal udskifte sædet.

Ting du skal bruge

  • Sprøjte smøremiddel
  • unbrakonøgle
  • Skruenøgle
  • Fedt

Pin
+1
Send
Share
Send