Sport og fitness

Fordelene ved dans for børn

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du har børn, kan du undre dig over, hvad der er den bedste måde at kanalisere deres tilsyneladende grænseløse energi på. Mens traditionelle holdesport er en god måde at få dine børn fysisk aktive på, kan de ikke være rigtige for yngre børn. Dansekurser er et godt alternativ til holdesport, og de fleste studios tilbyder lektioner for børn så unge som to eller tre. Deltagelse i dansekurser kan være til gavn for børn i alle aldre.

Forbedret fysisk sundhed

Dancing er en meget fysisk aktivitet, og børn, der tager danselektioner regelmæssigt, bør forvente en betydelig forbedring af deres generelle fysiske sundhed. Ifølge Pro Dance Center kan regelmæssig dansepraksis øge dit barns fleksibilitet, bevægelsesområde, fysisk styrke og udholdenhed. De gentagne bevægelser involveret i dans kan forbedre muskeltonen, korrigere dårlig kropsholdning, øge balancen og koordinering og forbedre det overordnede hjerte-kar-sundhed. Dancing er en aerob form for motion. For børn, der er overvægtige, kan det potentielt hjælpe dem med at tabe sig og forbedre deres spisevaner.

Socialisering Fordele

Udover at være en fysisk aktivitet er dans også en meget social aktivitet. Ifølge "Family Talk Magazine" kan danselektioner hjælpe børn med at forbedre deres sociale og kommunikationsmæssige evner, lære at arbejde som en del af et hold, udvikle en større tillid til og samarbejde og få nye venner. Hvis dit barn er genert, kan du tilmelde hende i dans, opmuntre hende til at nå ud til andre børn i sin alder og hjælpe med at reducere sin angst over nye mennesker eller steder. Dans kan også bidrage til at lindre frygt i forbindelse med at udføre foran et publikum.

Uddannelsesmæssige fordele

At blive en dygtig danser kræver praksis, disciplin og fokus, færdigheder, som kan være nyttige på andre områder af dit barns liv. Ifølge "Family Talk Magazine" kan danselektioner bidrage til at gnistre kreativitet hos små børn og hjælpe dem med at udvikle en forståelse for kunsten. Studerende, der regelmæssigt deltager i danselektioner, har typisk tendens til at udføre bedre akademisk end deres ikke-deltagende jævnaldrende. "FamilyTalk Magazine" anslår, at studerende, der har en baggrund i dans, har tendens til at opnå betydeligt højere SAT-score og bedre i matematik- og videnskabskonkurrencer.

Forbedret selvværd

Som børn tilpasser sig de bevægelser og stillinger, der kræves i dans, begynder de at få en bedre følelse af deres krop. Da de bliver mere komfortable i deres egen hud, forbedrer deres tillid og selvværd også. Ifølge EduDance kan danselektioner opmuntre børn til at skabe en mere positiv holdning og udforske deres eget selvudtryk. Dette kan være særligt gavnligt for børn, der er fysisk eller psykisk handicappede eller dem, der forsøger at håndtere betydelige følelsesmæssige problemer.

Pin
+1
Send
Share
Send