Sport og fitness

Hvad er en god tid til en Sprint Triathlon

Pin
+1
Send
Share
Send

En officiel sprint triathlon involverer en 750 meter svømmetur, en 20 kilometer cykeltur og 5K løb. Hvis du har tilmeldt dig for at tage denne udfordring op, kan du undre dig over hvad der er en respektabel visning. Selvom du ikke forventer at hænge med lederne, vil du sandsynligvis heller ikke kæmpe i ryggen. Det der gør en god tid afhænger af dit køn, alder og kursus.

Overlev svømningen

For atleter, der tager svømning senere i livet, kan dette være den hårdeste del af løbet, mens sportsfolk, der svømmede i gymnasiet eller college, kan udmærke sig. De hurtigste atleter, der blev placeret på Triathlon National Age Group National Championship i 2013, afsluttede svømmetur om 9 til 12 minutter. De, der placerede sig midt på konkurrenceområdet for mere end 1.000 atleter, tog 14 til 16 minutter for at dække afstanden. Din tid kan blive påvirket af vandforholdene, uanset om dit løb er i en pool, og hvis du bærer en våddragt. Selvom det ikke er garanteret, kan swimmingpools og våddragter give hurtigere tider.

Cycle Strong

En 20 km tur er omkring 12,4 miles. Elite mandlige racere afslutter denne afstand på bare under 30 minutter, mens elite kvinder normalt kommer i omkring 33 til 35 minutter. Hvor længe rejsen tager er afhængig af kurset og vejrforholdene. Et kuperet, blæsende kursus vil naturligvis tage mere tid end et fladt kursus på en stille dag. Du kan være tilfreds med en hastighed på mellem 17 og 20 mph, hvilket vil sætte din finish på mellem 36 og 45 minutter.

Kør det ud

Den tid det tager at afslutte løbet er også afhængig af kurset. Et kuperet, blæsende løb er uundgåeligt at bremse dig ned. At køre efter at du allerede har svømmet 750 meter og biked 20 kilometer er ikke det samme som at gå frisk ud. Hvis du er en erfaren runner, kan du ikke forvente din tid at matche dine bedste 5K gange. Dehydrering og mangel på brændstof kan begynde at påvirke din præstation undervejs, især hvis du ikke praktiserer god hydrering og ernæringspraksis gennem resten af ​​løbet. Elite-atleter kan stadig holde et tempo på 6 minutter pr. Minut, men en god indsats er noget hurtigere end 8 minutters miles, så du fuldfører løbet mellem 22 og 26 minutter.

Samlet det hele op

Glem ikke den fjerde sport i triathlon - overgangen. At komme ud af dit svømmedragt i din hjelm, cykel shorts og sko og derefter senere flytte ind i dit løb tøj og spark kan tilføje minutter eller barbere minutter, uden din sidste tid. Overgangstider afhænger af dygtighed og praksis samt dine valg i gear. Brug af en tri-pakke - et specialfremstillet stykke tøj, der tredobler som badedragt, et polstret cykeltøj og et løbende tøj nedskæringer på nogle af lagretiden i overgang. Ved at lægge alt dit gear ud og planlægge et system i forvejen kan det føre til overgangstider på mellem 1 minut og 30 sekunder til mere end 3 minutter. Størrelsen på overgangsområdet og dens afstand fra svømme-in, cykel-ud og ind og uddrevne dele af banen påvirker også den tid det tager i denne del af løbet. Når du tilføjer overganger og totaler alle tider for begivenhederne, kan en elite efterbehandler fuldføre en sprint-triathlon i løbet af en time, mens midterpakkerne kan komme omkring 1 time, 30 minutter. De hurtigste mænd er normalt hurtigere end de hurtigste kvinder, og de hurtigste yngre konkurrenter er normalt hurtigere end de hurtigste mestere - men det er ikke tilfældet i hvert løb. I sidste ende er triathlon en individuel sport - så dit mål er at forbedre din egen tid og gøre din absolut bedste kommende race dag.

Pin
+1
Send
Share
Send