Mad og drikke

Salat & Vitamin K

Pin
+1
Send
Share
Send

Salat er en vigtig kilde til mange vigtige vitaminer og næringsstoffer, herunder vitamin K. Vitamin K's rolle i blodkoagulation og knogleresundhed gør det til en væsentlig komponent for et godt helbred. Og da den primære kilde til K-vitamin er mad, tilbereder måltider med salat og andet grønt, er bladgrøntsager en god sundhedspraksis.

K-vitamin Basics

K-vitamin er nødvendigt for at fremstille og aktivere proteiner involveret i processen med blodkoagulation og knogletæthed. Når du mangler vitamin K, stiger blodtab fra skade, og dermed stiger din chance for død. For lidt vitamin K giver dig også større risiko for knoglebrud. Gode ​​kilder til K-vitamin omfatter spinat, grønt greens, collards, kale og salat.

Salat og Vitamin K

Selvom salat måske ikke giver så meget vitamin K som andre kilder, såsom spinat og rovfrugter, er det stadig en god kilde. Forskellige typer salat giver forskellige mængder af K-vitamin. En kop isbølssalat giver 14 mikrogram K-vitamin, en kop grøntsalat indeholder 63 mikrogram, mens en kop romaine-salat indeholder 57 mikrogram, hvilket giver støtte til mørkere saladslove giver flere næringsstoffer. Imidlertid lægger disse salatindhold af vitamin K i sammenligning med andre grønne grøntsager. En kop råkalde indeholder for eksempel 547 mikrogram vitamin K, mens 1 kops portioner eller rå spinat eller chard tilbyder 145 eller 299 mikrogram, henholdsvis.

K-vitamin og blodfortyndere

Salat og andre fødevarer, der er rige på K-vitamin, skal nøje konsumeres, når de har blodfortyndende medicin. Mekanismerne af disse lægemidler er følsomme over for vitamin K-niveauer i kroppen. Hvis du er på en blodfortynder, kan du hver dag hverken for meget eller for lidt Kine forbruge. Det er bedst at holde K-vitaminindtaget stabilt fra dag til dag, hvis du har sådanne lægemidler.

anbefalinger

Instituttet for medicin anbefaler, at voksne mænd forbruger 120 mcg daglig vitamin K og kvinder forbruger 90 mcg. Ikke spise nok salatsalat eller andre grønne, grønne grøntsager sætter dig i fare for vitamin K-mangel, noterer Harvard-skolen for folkesundhed. Lav salat og andre grønne, grønne grøntsager en del af din daglige menu. Brug lidt mere end to kopper romaine salat i salat vil overstige dit daglige krav om K-vitamin, hvis du er en voksen mand.

Pin
+1
Send
Share
Send