Mad og drikke

Hvor meget Psyllium Husk Powder skal tage for forstoppelse?

Pin
+1
Send
Share
Send

Psyllium husk er en rig kilde til fiber. Dette næringsstof spiller en nøglerolle i tarmhelsen ved at øge størstedelen af ​​afføring for at hjælpe det med at bevæge sig gennem tarmene. Psyllium Skal er en primær ingrediens i mange typer af kosttilskud og University of Pittsburgh Medical Center bemærker flere undersøgelser har fundet det effektivt behandler forstoppelse. Forskning har etableret nogle foreslåede doser til denne specifikke tilstand, men du bør kontakte din læge om en foreslået dosis.

Doseringsretningslinjer

University of Michigan Health System rapporterer undersøgelser om psylliumskallet til forstoppelse har brugt mellem 5 g og 10 g dagligt. Det bemærker de fleste læger foreslår 10 g taget i to opdelte doser hele dagen. Universitetet i Pittsburgh Medical Center siger, at børn kan bruge psyllium til forstoppelse i en dosis på 1,5 til 3 g med 4 til 8 oz. af vand to eller tre gange om dagen.

Tips

Drik mellem en og to 8-oz. glas vand med hver dosis. Hold godt hydreret hele dagen - helst med vand - når du supplerer med fiber. Fiber bidrager til tarmbevægelser ved at kombinere med vand for at løsne afføringen og hjælpe med at flytte affald gennem tarmene - for meget fiber og for lidt vand kan faktisk forværre forstoppelse.

Brugstid

Universitetet i Pittsburgh Medical Center instruerer dig til at konsultere din læge, inden du bruger psylliumskallet i mere end en uge. Pludselig øger mængden af ​​fiber i din kost kan føre til oppustethed, gas og diarré. Start med mindre doser for at hjælpe din krop til at tilpasse sig virkningerne af fiber; Din læge kan tilbyde vejledning.

Andre overvejelser til brug

Tager fibertilskud for tæt på andre kosttilskud og medicin kan reducere deres absorption. For at forhindre dette problem skal du tage dit fibertilskud mindst 1 time før andre behandlinger eller 2 til 4 timer efter. University of Maryland Medical Center advarer mod at bruge psyllium kosttilskud, hvis du har indsnævring af spiserør eller anden tilstand, der forårsager indsnævring eller obstruktion af mave-tarmkanalen.

Pin
+1
Send
Share
Send