Vægtstyring

Vægttab spil for grupper

Pin
+1
Send
Share
Send

Næsten 34 procent af voksne er 20 år og derover, og næsten 17 procent af børn i alderen 2 til 19 er overvægtige, med et legemsindeks større end 30, ifølge 2007-2008 National Health and Nutrition Examination Survey. Mere end 34 procent af de voksne er overvægtige med et BMI på 25 til 29,9. Bevægelse forbrænder kalorier, hvilket hjælper vægttab. Fysiske spil kan hjælpe med at gøre fitness sjovt.

Familie Vægttab spil

Diagram din families spisevaner i otte til tolv uger. Hver person får point for sunde madvalg og mister point for dårlige valg. Du kan også optjene point for antallet af tabte og udøvede pund. En snydedag pr. Uge for hver person er tilladt. Vejning sker ugentligt. Hver person laver en kuponbog med 10 ting, han kan lide. For eksempel filmnat eller en eftermiddag med fiskeri. Den, der har flest point i slutningen af ​​spillet vinder kuponbogen. Andre individuelle præmier kan også tildeles.

Nabolag Food Pyramid Game

Opdel de deltagende naboskabsbørn i teams, hver med en voksen leder. Hvert hold får en anden liste over genstande, der repræsenterer grupper i fødepyramiden. De har en god tid til at gå til de deltagende nabohuse for at finde varerne. I stedet for de faktiske genstande giver naboer madnavne eller billedkort værdige point. Holdet med flest point vinder. I et slips vinder det hold, der slutter først. Børnene kan efterfølgende samles med deres forældre for at diskutere måltidsplaner ved hjælp af de indsamlede madkort.

Skattejagt

Opdel deltagerne i hold, hver med en leder. Skriv ned ledetråde og gem dem på et bestemt sted, som f.eks. Et hus eller vandresti. Et ledtråd fører til det næste. Hvert hold søger efter en anden skat, så brug en anden papirfarve for hvert holds spor. Det første hold til at finde sin skat før tiden løber ud vinder. Dette gør en festlig fest fest spil. Forældre kan for eksempel skjule julegave rundt i huset og give børn spor til at finde dem.

olympiske Lege

Dette spil passer til grupper som civile organisationer, kvarterer og studerende. Deltag deltagerne i hold, der konkurrerer i en række begivenheder som volleyball, spor, forhindringsbane, rock-wall klatring og slæbebåd. Tildel præmier til de tre bedste finishere i hver hændelse. Dette spil kan også være en fundraiser. Invitere offentligheden, give forfriskninger og have det sjovt.

Overvejelser

Børn og teenagere bør få 60 minutters motion på de fleste dage. Voksne bør få 60 minutter moderat til kraftig motion de fleste dage for at tabe sig og 60 til 90 minutter for at holde vægten væk. En kost rig på frugt, grøntsager og fuldkorn og lavt fedtindhold og salt er også vigtigt for vægttab. Design spil for alle aldre og indbefatte siddende leg og glatte spilleflader for at imødekomme deltagere med mobilitetsproblemer.

Pin
+1
Send
Share
Send