Sundhed

Sådan laver du en skulder ispakning

Pin
+1
Send
Share
Send

Mange skulderskader skal behandles med ispakker med det samme for at forhindre hævelse. Hvis du har en rotator manchet tåre, bursitis eller en anden form for betændelse i din skulder, vil icing hjælpe med at lindre smerter og reducere inflammation. Indpakning af en ispakning omkring skulderen kan være svært, og det kan være ubelejligt at holde det på plads. Brug en bandage til at binde ispakken på plads giver dig mulighed for at is din skulder, mens du holder dine hænder fri.

Trin 1

Pak en plastik lynlås taske fuld af knust is eller en stor pose friske ærter i et håndklæde. Fold håndklædet omkring begge sider af posen for at holde det fra at røre din hud.

Trin 2

Læg ispakken over din skulder og form den for at dække det onde område. Når du har posen på plads, læg den ene ende af en elastisk bandage over toppen af ​​ispakken. Den rullede del af bandagen skal være bag din arm.

Trin 3

Sæt bandagen ind under din armhule og tilbage til toppen af ​​din arm, der overlapper enden.

Trin 4

Sæt bandagen på tværs af ryggen under den modsatte armhule og over dit bryst. Bring den rullede del af bandagen tilbage til toppen af ​​den skadede skulder, hvor du startede.

Trin 5

Sæt bandagen bag den skadede skulder og under den samme armhule, som du gjorde i trin 3.

Trin 6

Bring bandagen over skulderen og rundt i ryggen igen. Fastgør den frie ende af bandagen til en del af bandage på ryggen.

Ting du skal bruge

  • Plast lynlås taske
  • Knust is
  • Frosne ærter
  • Håndklæde
  • 4- til 6-tommer elastik bandage med fastgørelsesdele

Tips

  • Du skal nok have nogen til at hjælpe dig med at pakke din skulder, især hvis din mobilitet er begrænset.

Advarsler

  • Besøg en ortopædist, hvis du har mistanke om en alvorlig skulderskade, eller hvis hævelsen og smerten forværres på trods af ispakningen.

Pin
+1
Send
Share
Send