Sport og fitness

Kung Fu Leopard stilteknikker

Pin
+1
Send
Share
Send

Leopard-stil kung-fu er en underdisciplin af Shaolin Five Animals-skolen, der oprindeligt blev udviklet af en Choy Lay Fut kung-fu-mester kendt som "Mot." Ifølge Shaolin Gung-Fu Institute var leopardstil en sydlig stil stærkt påvirket af de mere aggressive nordlige stilarter af kung-fu. Baseret på hastighed, aggressivitet og overraskelsesangreb, fokuserer leopard-stil teknikker på albue- og knæangreb, lave spark og brugen af ​​"leopardfist".

Leopardfist

Leopard-stilen er faktisk opkaldt efter leopardhuden, som du laver ved at bøje dine fire fingre ved første led, i stedet ved dine knogler. Lås fingrene med tommelfingeren. Med en leopardfist kan du slå, rake eller knuse mål uden ændring. Bagsiden af ​​din hånd kan også bruges som en slående overflade. Leopard næve strejker kan leveres fra forskellige vinkler, herunder bly jab, bageste kryds og kroge stød af boksning.

Den fremadgående albue smadre

Når en modstander er alt for dygtige til lange leopard-knager til at arbejde, kan leopard-stilen bruge tætte angreb - som f.eks. Fremadbue smash - at sprænge gennem hans forsvar. Målrettet for bløde vitale områder som ansigt, hals og sol plexus, er den fremadgående albue smash generelt et slagsmål. Derudover kan albue strejken bruges mod mindre indlysende mål, såsom modstanderens udstrakte albue eller knæets sider.

Knæet strejke

Knæstrejken er ligesom en albue strejke en alsidig tætningsteknik. Det kan bruges i forbindelse med overkropsangreb. Leopard stil kung-fu lærer et angreb ved hjælp af fremadbue smash og knæ strejken samtidigt, baseret på teorien om, at modstanderen ikke kan forsvare imod begge på samme tid. Knæet strejke kan rettes overalt fra ydersiden af ​​modstanderens lår til solar plexus, eller endda ansigtet. Knæstrejken er ligesom en albue-smadre en øjeblikkelig kamp-ender, når det er korrekt at ramme vitale punkter.

Low-Line Crescent Kick

Den lave linie halvmåne spark, rettet mod mål som modstanders knæ eller ankler, er et spektakulært distraktion angreb. Det kan være en kampmand, hvis det ødelægger målrettede led, men det er generelt brugt til at distrahere modstanderen til at skabe en åbning for et mere effektivt angreb. Den slående overflade til den lave linie halvmåne kick er den indvendige kant af foden.

Pin
+1
Send
Share
Send