Sport og fitness

Tarmbevægelser øges med træning

Pin
+1
Send
Share
Send

Øvelse hjælper din krop til at se bedre ud, føle sig bedre og fungere bedre. Selvom det måske ikke er overraskende nyheder, kan du blive overrasket over at finde ud af, at regelmæssig træning har indflydelse på din tarmfunktion. Motion holder dig i stand, holder din vægt og afværger flere sygdomme, men regelmæssig motion er en vigtig måde at hjælpe med at afværge og behandle forstoppelse, da det kan fremme aktivitet i fordøjelseskanalen.

Aktivitet og tarm bevægelser

Mangel på fysisk aktivitet kan bidrage til forstoppelse, fordi at være stillesiddende kan bremse fordøjelsessystemet, hvilket betyder, at afføring er svært, svært at passere eller ikke passere ofte. Hvis du kæmper med forstoppelse, kan din læge anbefale masser af regelmæssig motion for at hjælpe med at få tingene i gang. Hvis du allerede er almindelig, kan du opleve, at du har mere afføring, da du starter din træningsrutine, og dit fordøjelsessystem reagerer. Tarmene reagerer endnu mere, når du er i en konsekvent øvelsesrutine og træner på samme tid hver dag, ifølge University of Michigan Health System.

Mad og tarm bevægelser

Motion er en del af en sund livsstil. Så hvis du begynder at øge din øvelse, har du måske også lavet andre sunde livsstilsændringer, herunder ændringer i din kost. Hvis du øger dit fiberindtag og vælger mere påfyldning, lavere kalorieindhold for at bremse sult og stadig tabe pund, kan stigningen i fiber føre til hyppigere afføring. Fødevarer, der er højt i fiber fremmer sundere tarmfunktion, styrer forstoppelse og stimulerer tarmene til mere regelmæssige bevægelser.

Væsker og tarm bevægelser

Mere motion betyder mere sved, og det betyder at du sandsynligvis drikker mere væske end normalt. Når du øger dit væskeindtag, kan du opleve hyppigere afføring. Dehydrering er en almindelig bidragyder til forstoppelse, og stigende væskeindtag er et effektivt forstoppelsesmiddel. Træning og øget væskeindtagelse kan medføre en stigning i afføring i en person, som allerede er almindelig.

Sund tarmfunktion

Der er mange faktorer, der påvirker tarmfunktionen. At være under følelsesmæssig stress kan udløse forstoppelse. Da motion er en effektiv måde at lindre stress på, kan det også medføre en stigning i afføring. Andre faktorer, der påvirker tarmbevægelser, omfatter at forsøge at få tarmbevægelse, når du føler trang, konsistens i kost og motion, og undgå kosttilskud og medicin, der kan forårsage forstoppelse.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Fat Burner - I - 295.8 HZ, 126.22 HZ, 120 HZ, 108 HZ, 100 HZ, ++ - With Pink, White and Brown Noise (Februar 2020).