Levevis

Sådan File Newborns på skatter

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis dit nyfødte barn blev født før 31. december, skal du medtage ham på din indkomstskat for det pågældende år. Nyfødte kan dramatisk reducere dit skatteforpligtelse, især hvis du er i stand til at gøre krav på barneskatkreditten. Disse skattefordele er beregnet til at give forældre de nødvendige ressourcer til at finansiere deres nyfødte. Althiygh det er ret ligetil at medtage en nyfødt på dine skatter, du kan få fordel af at kontakte en kvalificeret skatforberedende professionel eller skatteadvokat for at sikre, at du får den største skattefordel til rådighed for dig.

Trin 1

Skaff IRS-formular 1040 eller 1040A. Du må ikke bruge formular 1040EZ da dette formular ikke tillader dig at gøre krav på afhængige.

Trin 2

Markér afkrydsningsfeltet ud for den relevante arkiveringsstatus. Hvis du er gift, vil tilsætningen af ​​din nyfødte ikke ændre din arkivstatus. Men hvis du er singel, kan din nyfødte kvalificere dig til at blive indlevere som leder af husstanden, hvilket vil gøre det muligt for dig at kræve en større standardfradrag.

Trin 3

Skriv nyfødtes for- og efternavn, socialsikringsnummer og forhold til dig - f.eks. Søn, datter eller barnebarn på linje 6c på Form 1040 eller 1040A. Du må kun gøre krav på den nyfødte som afhængig, hvis du er barnets værge.

Trin 4

Medtag eventuelle andre børn eller pårørende på de ekstra kasser på linje 6c, hvis det er relevant. For alle kvalificerede afhængige inklusive din nyfødte har du ret til at fratrække et fast beløb fra din skattepligtige indtjening. For skatteåret 2009 reducerede hver afhængig afgiftspligtig indkomst med $ 3.650.

Trin 5

Tjek kassen efter en afhængig, der kvalificerer dig til at gøre krav på børneafgiftskredit. Dette er en $ 1.000 kredit til din indkomstskat, der sænker din skattepligt med dette beløb. Hvis du skylder mindre end $ 1.000 i indkomstskatter, kan du endda kvalificere dig til refusion af forskellen mellem børneafgiftskredit og din skatteforpligtelse. Krediten er kun tilgængelig for skattepligtige, der tjener under en vis tærskel, hvilket i 2009 var 110.000 dollar på fælles afkast og 75.000 dollar på enkelt returnering.

Trin 6

Se vejledningen i forbindelse med din skatformular for at se, om du kvalificerer dig for andre fradrag eller kreditter i forbindelse med din nyfødte. For eksempel kan du kvalificere dig til børnepasningskrediten, hvis du betaler for børnepasning, adoptionskreditten, hvis dit nyfødte er vedtaget eller indtjeningsskatten.

Tips

  • Kontakt en professionel skatteforhandler eller skatteadvokat hvis du har spørgsmål om fradrag eller kreditter til rådighed for forældre. Det kan være klogt at betale en skatforhandler for at udfylde dit første afkast efter at være forælder for at sikre, at alle fradrag eller kreditter til rådighed for dig hævdes.

Advarsler

  • En afhængig kan kun påberåbes på en selvangivelse. Hvis du og en ægtefællesfil separat, eller hvis du ikke er gift med den nyfødte anden forælder, kan kun en af ​​jer gøre krav på den nyfødte på din selvangivelse.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: NRK TV - (Februar 2020).