Sport og fitness

Effekter af stramme skuldre og svag kerne

Pin
+1
Send
Share
Send

Når fitness instruktører henviser til dine kerne muskler, betyder de mere end bare dine abdominale muskelgrupper. Kerne muskler fungerer som et støttesystem til din overkroppe, rygsøjle og bækkenbælte. Svage kerne muskler tvinger andre dele af din krop til støtte roller, de aldrig var ment at have. Tightness i dine skuldre kan være et symptom på en kerne, der skal styrkes.

Kerne Muskler

Selvom dine mavesmerter udgør meget af din kerne, er de ikke hele kernen. De lange erektor spinae muskler, der løber parallelt med din ryg, gluteus muskler i dine skinker og de dybe hofte muskler som piriformis bidrager også til kernestyrke. "The New York Times" bemærker, at styrkelse af kun en del af din kerne, som f.eks. Musklerne i maven kan forårsage forskydning andre steder. Det er vigtigt at øge kernestyrken generelt, ikke kun i portioner, så udvikle en fitness rutine, som også arbejder med musklerne i din nedre ryg og hofter, for at tage stresset fra dine skuldre.

Beskyt arbejdsstilling

Du bruger dine arme i en fremadrettet position til mange daglige aktiviteter. Kørsel, maskinskrivning, havearbejde og en lang række andre handlinger giver dine skuldre og øvre ryg med tendens til at bukke fremad. Svage kerne muskler kan ikke modvirke den tendens til at sluse, hvilket forårsager spændinger i dine skuldre, da de støtter din overkrop. Med en stærk kerne holder du dig oprejst med støtte fra dine abdominale og hofte muskler i stedet for at lægge belastningen på din øvre ryg. Dine skuldre falder i naturlig tilpasning, når de ikke længere behøver at støtte vægten af ​​dine arme, mens du sidder eller står.

Skrivebord strækker sig

Forbedre muskeltæthed med let strækning i modsætning til den sædvanlige position af din krop. Efter en lang session foran computeren eller på dit skrivebord skal du tage en fem minutters pause for at hælde dit hoved lidt tilbage og trække dine arme tilbage, som om du klemte en citron mellem dine skulderblade. Denne bevægelse er i modstrid med den hakkede kropsholdning, du kan antage på dit skrivebord, hvilket bringer din krop til korrekt justering. "Yoga Journal" foreslår regelmæssige strækninger, du kan gøre ved dit skrivebord for at sikre god rygsundhed.

Kernøvelser

Mens abdominal øvelser ikke er synonymt med kerneøvelser, spiller de en central rolle i styrkelsen af ​​din kerne. Crunches arbejder din abs uden at producere stress i din bageste ryg, mens lunges og squats styrker de nedre kerne muskler i dine hofter og skinker. Pilates og yoga fokuserer på kerneøvelser, så at indarbejde nogle udsigter fra disse discipliner hjælper med at opbygge kernestyrke. Cobra og opadvendende hund stammer fra hatha yoga langstrakte abdominale muskler, mens man kontraherer erektor spinae muskelgrupper på ryggen. Spørg din læge, før du ændrer din fitness rutine. Din læge kan have specifikke anbefalinger til at øge din kernestyrke.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: (Marts 2020).