Sport og fitness

Schwinn Vs. huffy

Pin
+1
Send
Share
Send

Både Schwinn og Huffy er synonymt med cykling, fra den første cykel har du måske haft den specialcykel til fitness du kører i dag. Begge virksomheder har en lang historie, som giver dem en bestemt æblekage type kvalitet om dem. Deres levetid i branchen taler til deres appel og evne til at tilpasse sig skiftende tider. Hvert firma har imidlertid nået markedet anderledes end deres fælles rødder.

Historie

Begge virksomheder har en lang historie inden for cykel- og fitnessindustrien. Huffy-selskabet blev dannet i 1892, med Schwinn følgende et par år senere i 1895. Hvert selskab har sin egen filosofi; Men en fælles tråd er ønsket om at gøre en overkommelig cykel til at nyde hverdagens aktiviteter. Missionen og designet af deres cykler har udviklet sig gennem årene for at matche skiftende interesser. Mens Schwinn begyndte at producere kvalitetscykler til racing, flyttede virksomheden senere mod at producere en kvalitetscykel, som folk ville nyde at ride. Tilsvarende designet Huffy cykler til at appellere til populære tendenser som sin Huffy Radio Bicycle i 1960'erne og dens Huffy Scout fra 1970'erne.

Forskellige cykler til forskellige livsstil

Da cykelindustrien voksede, fortsatte både Schwinn og Huffy med at holde trit med ændringer i branchen. Dagens forbrugere kigger efter cykler til bestemte typer cykeloplevelser. Begge virksomheder reagerede med en komplet linje af cykler, herunder vejcykler, krydstogter og mountainbikes. Hvert selskab når ud til børns marked med scootere og trehjulede cykler til unge ryttere og modeller som BMX til at appellere til unge.

Fitness Line

Schwinn-selskabet har forgrenet sig til andre fitness-relaterede markeder for at øge sin appel. Dens fitnessapparat omfatter fælles hjemme gymudstyr såsom stationære cykler, elliptiske og løbebånd. Det har også flyttet ind i mere specialiseret udstyr som liggestole og sin egen dual-action-motionscykel, Airdyne. Fra et forretningsperspektiv er denne tilgang lydig, da det giver virksomheden mulighed for at filialere til nye markeder og en ny kundebase.

Massemarked Appel

Huffy-selskabet har taget en anden tilgang til at drive salg og nå nye målgrupper. Virksomheden har flere linjer cykler med populære mærke tegn. Forbrugerne kan købe børns cykler med deres yndlings Disney karakter samt fra populære Nickelodeon shows som "Dora the Explorer". For at appellere til drenge indeholder Huffys linje også sine Green Machine-cykler, der tilbyder, hvad virksomheden kalder en ekstrem tur. Ved at associere sine produkter med populære figurer giver Huffy-cykler en ny appel. Ligesom Schwinns fitnesslinie når den en specialiseret niche, som kan bidrage til at sikre sin fortsatte succes.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Sanwa 12 Speed Roadbike (Januar 2020).