Sport og fitness

Yoga Master's Degree Programmer

Pin
+1
Send
Share
Send

Yoga er en voksende industri. Fra 2009 til 2016 forventes beskæftigelsen i yoga-industrien at stige 27 procent, ifølge U.S. Department of Labor. De fleste yoga-fagfolk indgår i 200-timers certificeringskurser akkrediteret af Yoga Alliance. Men stigende krav til kvalificerede instruktører øger uddannelsesniveauet for aspirerende yogier til kandidatgrad og endda medicinske grader.

Grader i Yoga Filosofi

Få skoler i verden har en kandidatuddannelse i yoga. De fleste af disse skoler tilbyder kun grader i yoga filosofi. Yoga filosofi omfatter emner som chakra energisystemer; studier i raja, bhakti, jnana og karma yoga; Ayurveda; Hinduistisk spiritualitet; og klasser i sanskrit, vedaerne og "The Bhagavad-Gita." Du kan tage kandidatprogrammer som disse på hinduistiske universitet i Amerika i Orlando, Florida og Bihar School of Yoga i Indien.

Yoga Asana

Ordet "asana" er et sanskritord, der betyder "meditativt sæde" og er et paraplybetegnelse, der omfatter alle de yogaformer, der nogensinde er lavet. Graduate programmer, der specialiserer sig i yoga asanas er vanskelige at finde. Men Bihar School of Yoga og S-Vyasa University, begge i Indien, tilbyder en kandidatgrad i yoga videnskaber. Du kan tage kandidatuddannelsen i S-Vyasa University kun efter at du har afsluttet sin yoga instruktør kursus.

Videreuddannelse

Selv medicinske og ph.d.-grader i yoga asana og filosofi kan opnås i USA og Indien. Det Hindu Universitet of America tilbyder et doktorgradsprogram i yoga filosofi og meditation samt andre yoga-relaterede emner, herunder en grad i hinduisme, hinduistiske filosofier og Sri Aurobindo-studier. S-Yvasa University tilbyder også en ph.d.-grad i yoga og en medicinsk grad i yoga og rehabilitering.

Finansielle muligheder

Graduate programmer er dyre. Du kan dog tage et privat studielån til at betale for disse programmer, og de fleste af skolerne i USA tilbyder også betalingsplaner. Højskoler i Indien kan være lettere at finansiere, fordi de bruger indisk valuta. S-Yvasa Universitetet opkræver for eksempel ca. 30.000 kr. Undervisning til sine kandidatprogrammer, som kun er omkring $ 667 amerikanske dollars, ifølge coinmill.com.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Third Degree | Yoga Guru Baba Ramdev On The Trial (Januar 2020).