Sport og fitness

Typer af fodboldkørsel

Pin
+1
Send
Share
Send

Når et hold bygger et løbende angreb, kan det gøre det med en række forskellige typer ryg. En løbende ryg kan bruge sin styrke og masse til at overvinde forsvaret. En løbende ryg kan bruge sin hurtighed og hurtighed til at lave store spil og nøgleværfter. En coach kan favorisere en stil over den anden og vælge løbende ryg, der passer til den stil - eller han vil måske have en roster med ryggen til at dække forskellige situationer.

Power Back

En power back er en ryg, der bruger sin størrelse og styrke til at løbe mellem tacklerne og gøre afgørende værfter. En kraft tilbage vil næsten altid løbe mellem tacklerne og betragtes som en "nord-syd" løber. Trænere forventer normalt ikke, at strømbacks har lange løber, men de er værdifulde på tredje downs, når et hold har brug for 3 meter eller mindre for første gang. En kraft tilbage bruger sin styrke til at straffe tacklere og skubbe dem baglæns. Når et hold bruger en strøm tilbage tidligt i spillet, kan hans strafferit svække forsvaret i anden halvdel og give loven mulighed for at spise klokken og få vigtige værfter. Hall of Famers Jim Brown og Larry Csonka er eksempler på power backs.

Hastighed tilbage

En hastighed tilbage har evnen til at lave lange løber konsekvent. En hastighed tilbage kan være den hurtigste spiller på banen. Hvis en hastighed tilbage kan få en eller to effektive blokke, før han kommer til forsvarslinjen, kan han bruge sin hastighed til at løbe af potentielle tacklere og gøre spilbrudsspil. Hall of Famers Barry Sanders og Gale Sayers er eksempler på to af de mest effektive speed backs i fodbold historie.

All-Purpose Backs

En all-purpose back kan løbe mellem tacklerne, løbe til ydersiden, blokere, passere og fange fodbolden. Nogle allroundbacks kan røre bolden på 60 procent til 70 procent af de offensive snaps i et spil. All-purpose ryggen er ekstremt værdifuld og sjælden, fordi de har så mange færdigheder og kan hjælpe deres hold på mange måder. Det hele starter med at køre fodbolden, men de kan være lige så værdifulde på et hvilket som helst af de andre områder. Hall of Famer Walter Payton var en all-purpose tilbage, som mange anser for at være det bedste nogensinde på sin position. Emmitt Smith er en anden Hall of Famer, der udmærket sig i alle disse kategorier.

Blokerer ryggen

Blokering af ryggen hjælper med at åbne huller til boldholderen. De hjælper også med at beskytte quarterbacken, når han falder tilbage for at passere. Blokerende ryggen er blandt de største og hårdeste spillere i sporten. De skal bruge deres fysiske styrke til at dominere modstanderen. De kan bære bolden til lejlighedsvis, men deres primære job er at blokere. Nogle af de øverste blokeringer er Jim Taylor, Tom Rathman, Bronko Nagurski og John Henry Johnson.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 24 HOURS OF LIVING IN OUR CAR! | OVERNIGHT CHALLENGE | We Are The Davises (Marts 2020).