Mad og drikke

Hvorfor Tag Gel Cap Vitaminer?

Pin
+1
Send
Share
Send

De fleste vitaminer, medicin eller urte kosttilskud er givet i oral pille form. Disse piller kan være hårde kapsler eller gelkapsler. Nogle mennesker finder det lettere at sluge gelkapsler og kan have problemer med at sluge hårde kapsler; sådan er spørgsmålet med små børn også. Desuden kan visse stoffer som olier eller væsker ikke sættes i en hård kapsel og skal tages i form af en gel-kapsel med tidsfrigivelse. En ekstra fordel ved at tage gelkapsler er, at det er let på maven, og det absorberer let koldt vand.

Hvad er en Gel Cap?

En gelhætte er en form for pille, der har indholdet opbevaret i et gelatinehus. Nogle af disse kapsler er beregnet til at blive slugt, mens andre er tænkt at blive tygget; disse kaldes "gummier". Gelkapsler er runde, aflange og elliptiske, og deres kapacitet, ifølge Pharmpedia, varierer fra 0,1 til 30 ml. Gelæsker kan også være enten hårde gelatinekapsler eller bløde gelatinekapsler.

Vitamin Gel Caps

Vitaminer er nødvendige for at opretholde menneskeliv. Nogle vitaminer produceres af kroppen, og andre skal introduceres i kroppen ved at spise mad, der indeholder vitaminerne, eller ved at tage et vitamintilskud. Vitamintilskud indeholder normalt både vandopløselige og fedtopløselige vitaminer og også mineraler. Fordi nogle vitaminer, nemlig dem, der er fedtopløselige, kommer fra olier, kan de blive sat i en blød gelhætteform. Andre multivitaminer kan sættes i det, der kaldes en hård gelkapsel, som kan være en fast pille eller to separate stykker, der passer sammen som en kapsel.

Overvejelser

Gelæsker indeholder gelatine, som er et animalsk biprodukt. Hvis du er vegetar, kan du se efter gel-cap vitaminer, der ikke bruger gelatine. Kapslerne er muligvis ikke tilgængelige i købmandsforretninger, så du skal måske købe dem online, på apotek eller i en naturlig fødevarebutik. Hvis du ikke kan finde en vegetarisk mulighed, kan du købe tomme gelkapsler og fylde dem med de ønskede vitaminer.

Soft Gel Caps vs. Hard Gel Capsules

Bløde gelatinekapsler, som anført af Pharmpedia, har eksisteret i over et århundrede. Denne form af gelhætte kan bruges til at pakke væske, pulvere og halvfast materiale. Soft gel kapsler er, hvad der danner mange E-vitamin, hvidløg olie og andre olie stoffer. Hårde gel kapsler er fremstillet af en blanding af svinekød gelatine, blødgørere og vand. Disse kapsler bruges mest til pulverformige, faste og halvfaste materialer.

tilgængelighed

Multivitamin gel caps kan findes på sundhedsfødevarebutikker, vitamin- og urtetilskudsbutikker og på nogle apoteker.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Morning Routine (10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes) (April 2020).