Parenting

Udendørs spil til teenagere at spille

Pin
+1
Send
Share
Send

Udendørs spil til teenagere involverer ofte mere dygtighed eller udfordringer end de spil, de har haft som børn. Populære spil blandt teenagere kræver typisk samarbejde og samarbejde, som gør det muligt for teenagere at være sociale, da de arbejder mod et mål. Et par enkle spil gør det muligt for teenagere at lære de finere koordineringspunkter og arbejde sammen, samtidig med at der skabes grundlag for en fornøjelig aktivitet i det fri.

Vandballonvolleyball

Opsæt et volleyballnet, så få to lagner eller tarps og nogle vandballoner. Hvert hold skal tage et ark og sprede det ud på deres side af nettet og holde det stramt. Formålet med spillet er at holde kaste en vandballon frem og tilbage ved at hoppe den ud af arkene uden at lade den ramme jorden. Dette spil kræver færdigheder, samarbejde mellem holdmedlemmer og lidt held.

Frisk

Spillet "Fresh" er en teen-venlig version af tag. Holdene står på modsatte sider af et felt. Indtast feltet når som helst, men kan kun mærke folk, der er mindre "friske" - det vil sige folk der allerede var på marken, da du trådte ind. Mærkede holdkammerater skal deltage i modstanders side af feltet og stå på "fængselslinjen", da du nu er de "fanger". Mens der er, skal mindst en af ​​dine optagede holdmedlemmer holde sine fødder på "fængselslinjen", men de andre kan holde hænder for at danne en kæde, der når tilbage i marken. Holdmedlemmer, der endnu ikke er blevet tagget, kan mærke deres egne holdte holdkammerater for at bringe dem tilbage i spil. Men de tættere spillere kommer til den modsatte side, jo mere sandsynligt vil de blive mærket selv af det andet hold. Formålet er at fange alle modstandernes spillere.

Capture the Flag

Dette klassiske spil kræver teamwork og stealth. Hver af to hold får et flag, som holdet skal skjule på deres eget territorium og beskytte. Hvert hold forsøger derefter at snige sig ind på den anden lands territorium, finde det andet holds flag og returnere det til deres eget territorium. Spillere, der er mærket af et modstående holdmedlem, mens de er i modstanders territorium, sendes til "fængsel" på dette område og skal vente på et af deres egne holdmedlemmer for at redde dem ved at snige sig ind i fjendens territorium og mærke dem. Derefter skal du begge køre tilbage til dit område uden at blive mærket.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: 24 HOURS AT TARGET GONE WRONG! (Marts 2020).