Mad og drikke

Sund morgenmad mad med højt kulhydrater, magert protein og lave fedtstoffer

Pin
+1
Send
Share
Send

Spis en sund morgenmad og undgå at løbe tør for energi før frokost. Æg, fedtfattige mejeriprodukter og sojaprodukter tilbyder dem, der søger en sund morgenmad protein gram uden meget fedt. Par dine proteiner med fuldkornsprodukter for at få en dosis kulhydrater og komplette ufuldstændige vegetariske proteiner. Tilføjelse af frugt til din morgenmad, som bananer, jordbær og rosiner, bidrager også til kulhydrater og spormængder af fedtstoffer til din sunde morgenmad.

Pocherede æg

Poch æg ved at sætte dem i forsigtigt kogende væske, over lav varme. Når du smider æg med vand, tilføjer du ingen kalorier. Du kan også pochere æg i bouillon, tomatsauce eller anden væske. Fjern æggeblommer for at reducere fedtindholdet. Tre pocherede æggehvider har ingen kulhydrater, 12 g protein og 0 g fedt. Server æggene med fuldkorns kulhydrater som to stykker hvede toast.

Lavfedt Mejeri

Spis fedtfattig mejeri til morgenmad for at få protein og kulhydrater. Sæt en 1 kop, der serverer 1 procent fedtost, til 10 g kulhydrater, 28 g protein og 2 g fedt. Drikk en kop 1 procent fedmælk til 12 g kulhydrater, 8 g protein og 1,6 g fedt.

Vegetabilsk protein

Vegetarere og veganer kan forberede tofu scramble og vegetarisk pølse som en del af et højt protein og lavt fedtindhold morgenmad. Par dine proteiner med fuldkornsrør for at gøre det højt i kulhydrater. For at gøre tofu scramble, sæson mashed tofu med krydderier og gurkemeje til en gul farve, og varm det derefter i en non-stick pan uden olie. En halv blok tofu har 2 g kulhydrater, 14 g protein og 8 g fedt, men kun 0,5 g mættet fedt. Vegetarpølseforbindelser er en anden mulighed for morgenmad. To uforberedte forbindelser har 3,1 g kulhydrater 8,6 g protein og 2,75 g fedt.

Hele Korncarbohydrater

Spis fuldkorns kulhydrater som hvede toast og varm havregryn som et supplement til magre proteiner ved morgenmad. To skiver krakket hvede toast har 24 g kulhydrater, 4 g protein og 2 g fedt. En kop havregryn har 25 g kulhydrater, 6 g protein og 2 g fedt.

Pin
+1
Send
Share
Send