Mad og drikke

Texadelphia Nutrition Information

Pin
+1
Send
Share
Send

Texadelphia er en kæden restaurant, der specialiserer sig i cheesesteaks. Det har steder i hele Texas og en i Oklahoma City. Ligesom de fleste kæde restauranter er det ikke nødvendigvis diæt. At vide det estimerede ernæringsindhold giver dog vejledning, når man spiser ud, så man undgår overindulging. Menuer for hver placering kan variere lidt, men alle steder er kædenes underskrift osteesteaks, deli sandwich og salater. Nogle, men ikke alle, steder har wraps, og typerne af wraps kan variere.

Underskrift Cheesesteaks

Texadelphia er kendt for sine cheesesteaks, og mens nogle indeholder et moderat antal kalorier, kan andre indeholde tæt på 1.000 kalorier. En lavere kalorieindstilling er kylling cheesesteak, som indeholder 410 kalorier, 14 gram fedt, 29 gram protein og 39 gram kulhydrater. En anden mulighed er oksekødost, der indeholder ca. 510 kalorier, 8,4 gram fedt, 41 gram protein og tæt på 48 gram kulhydrater.

Salat Valg

På mange kæden restauranter kan salater indeholde så mange eller flere kalorier som en hovedretter. Derudover er nogle salater designet til at blive spist som en hovedretter. Hvis du planlægger at have en salat som starter før din hovedretter, opdel den i halvdelen og spar resten for senere. Prøv kylling cheesesteak salat. En portion indeholder 310 kalorier, 14 gram fedt, 29 gram protein og 39 gram kulhydrater. Den grillede kyllingebryst salat er en endnu bedre mulighed, der kommer ind på 210 kalorier, 8 gram fedt, 15 gram carbs og 24 gram protein.

Deli Sandwiches

Deli sandwicherne på Texadelphia kommer ind på tæt på 500 kalorier. Din bedste indsats, især hvis du planlægger at have et sideobjekt med det, er at dele med en eller spare halvt til senere. Af sandwicherne er røget kalkun på hvede og veggie gode valg. Den røget kalkun indeholder 448 kalorier, ca. 22 gram fedt, 33 gram protein og 25 gram kulhydrater. Veggie sandwich kommer ind på 400 kalorier, 18 gram fedt, 42 gram carbs og 12 gram protein.

Calorie-Conscious Wraps

Nogle steder tilbyder wraps, som er en god mulighed, hvis du følger en lavere kulhydrat kost eller søger at minimere dit kalorieindtag, når du spiser ud. Omslaget spænder typisk mellem 180 og 310 kalorier. Den laveste kalorieindstilling er den grillede kyllingebryst wrap, som indeholder 180 kalorier, 12 gram carbs, 6 gram fedt og 18 gram protein. En anden lav kalorieindstilling er den røget kalkun wrap, som indeholder 250 kalorier, 12 gram carbs, 9 gram fedt og 22 gram protein.

Pin
+1
Send
Share
Send