Sundhed

Tilskud til helbredelse af øjenkirurgi

Pin
+1
Send
Share
Send

Øjkirurgi, mens en gang en vanskelig procedure, der krævede arbejde med mikroskopiske strukturer, nu udføres regelmæssigt. Øjkirurgi spænder fra korrigerende procedurer til synbesparende operationer, der korrigerer grå stær, glaukom eller øjentumorer. Hvis du har øjenoperation, er en periode med helbredelse bagefter afgørende for, at øjnene kan hvile og helbrede, og din læge vil give dig instruktioner om, hvordan du plejer dine øjne i løbet af denne tid. Nogle mennesker vælger at tage kosttilskud som en del af helingsprocessen efter øjenoperation, men tal altid med din læge, inden du bruger en ny urt eller supplement.

Kosttilskud

Kosttilskud er skabt som vitaminer, urter, elektrolytblandinger eller diætstoffer, der er tilgængelige i en række præparater. Du kan typisk købe kosttilskud i disken i former som ekstrakter, kapsler, væsker eller pulver. Fordi de ikke er klassificeret som lægemidler, er der begrænsninger for, hvor godt kosttilskud er reguleret af U.S. Food and Drug Administration. Selvom kosttilskud kan hjælpe med at lindre nogle symptomer, kan de ikke hævde at være helbredelse af sygdomme, og de bør heller ikke bruges som behandling i stedet for øjenoperation.

Vitaminer

Vitamintilskud er tilgængelige i forskellige præparater. Du kan overveje at tage vitamintilskud for at hjælpe helingsprocessen efter øjenoperation. For eksempel er vitamin C og E typer af antioxidanter, der arbejder for at fremme sårheling. K-vitamin stimulerer blodkoagulationsfaktorer, der produceres i leveren, og kan bidrage til at forhindre komplikationer ved blødning. Vitamin A påvirker synet ved at det skaber et pigment kendt som visuel lilla, hvilket er nødvendigt for at reducere natblindhed. Derudover kan vitamin A forsinke blindhed forårsaget af retinal degeneration, og det fremskynder processen med sårheling.

Herbals

Helbredelsesprocessen efter øjenkirurgi afhænger af den type operation, du har, samt din læge instruktioner efter behandling. Afhængigt af din type operation kan du tage urtetilskud til at hjælpe med at kontrollere smerter eller for at mindske hævelsen. For eksempel kan urten, der er kendt som blåbær, hjælpe kroppen med at skabe mere rhodopsin, hvilket er en type kemikalie i nethinden, der hjælper øjet med at opfatte lys, ifølge instituttet for det amerikanske øfthalmologihögskole. Aften primrose og borage frøolie kan bidrage til at reducere betændelse, så øjet kan helbrede efter kirurgi.

Sikkerhed

Nogle mennesker undgår at fortælle deres læge om deres brug af kosttilskud. Selvom urte kosttilskud og vitamin brug undertiden anses for at være en alternativ form for behandling til konventionel medicin, bør din læge være opmærksom på, hvilke supplerer du måtte tage for at afgøre, om de interagerer med andre lægemidler, du måtte have brug for. Du kan støtte helingsprocessen efter øjenoperation ved at bruge kosttilskud, men tal med din læge om alle medicin, der er nødvendige for din tilstand, i stedet for at forsøge at behandle dine symptomer kun med kosttilskud.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Du kan kurere deg for stoffskifteproblemer (Marts 2020).