Sport og fitness

Sådan får du en flad mave til en teenagepige

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du har øje med magasiner, sitcoms, film og popmusik, så vælger afgrødeplader, bikinier og slanke tummier din verden. En teenagepige vil ofte ligne modeller og popstjerner, og hun vil gøre næsten alt for at opnå flad abs. Desværre kan en teenage - ligesom enhver - ikke håndplukke hvorfra hun kommer ned i vægten.

Flat abs er et resultat af den perfekte blanding af gode gener, en sund kost og kvalitetsøvelse. Hvis din læge forsikrer dig om en sund vægt, skal du vedtage følgende sunde livsstil for at få den bedste mave du kan. En pige, der skal miste nogle få pund, vil også se resultaterne med disse strategier.

Se hvad du spiser

Se hvad du spiser fotokredit: fizkes / iStock / Getty Images

Dine forældre har ret - du er hvad du spiser. En kost, der indeholder masser af magre proteiner, såsom kyllingebryst og magert bøf, friske grøntsager og frugter sammen med moderate mængder fuldkorn fremmer en flad mave. For mange raffinerede korn, som hvidt brød og snackkiks, fører til vægtforøgelse og en poochy mave.

Bytt den hvide bagel til morgenmad for en skål havregryn med bær, har en burrito skål til frokost i stedet for tortilla og vælg brun ris med middag i stedet for hvidt brød. Spring over forarbejdede fødevarer som pretzels, kager, chips og ostekiks og gå til frisk frugt, almindelig nødder eller fedtfattig yoghurt i snacktid. Disse hele korn, sammen med masser af fibrøse grøntsager - herunder salat, broccoli og selleri - tilbyder fiber, som kan hjælpe med at forhindre maven fedtforøgelse i teenagere viste en undersøgelse for 2012.

Vælg vand i stedet for sodavand og fancy kaffedrikke. Disse tilføjer kalorier, der kan få din mave til at vokse og hjælper dig ikke med at føle sig fyldt.

Kom ud og vær aktiv

Mål om en time, i det mindste, af fysisk aktivitet dagligt. Hvis du spiller en hold sport, som f.eks. Volleyball eller fodbold, tæller dette på de dage, du har øvelse. Danseklasse, kampsport eller en tur med din familie eller din hund tæller også. At komme ud og flytte hjælper dig med at forbrænde kalorier for at modstå vægttab samt opbygge sunde knogler, led og muskler i hele dit liv.

Mindst tre af disse træningsdage skal omfatte muskelforstærkende arbejde. Du behøver ikke at hejse jern som bodybuilders, men skrue ud et sæt push-ups eller slutte sig til en tumbling klasse. Gå til dit lokale trampolin gym eller grundskole legeplads med venner for at kanalisere dit indre barn og gøre pull-ups, klatre og flip for sjov. Alligevel laver du aktivitet, der understøtter en sund krop og fladere mave. Crunches og planker hjælper med at tone dine abdominale muskler, men vil ikke trimme noget ekstra fedt, der dækker dem.

Kvindehockeyspillere i et felt Fotokredit: Purestock / Purestock / Getty Images

Selv når du ikke formelt udøver, skal du vælge aktivitet over stillesiddende tidsfordriv som at se fjernsyn eller spille på computeren. Ring til dine venner og gå en tur eller inviter dine søskende på en cykeltur i stedet for at binde sig foran sociale medier.

Sove og stress mindre

Klassetidsfrister, familieforpligtelser og peer press kan føre til sene aftener. Når du har morgenforpligtelser, har du færre timer til at sove. National Sleep Foundation anbefaler at du får otte til 10 timer hver nat. Dette forbedrer dit humør, koncentration, energi og vægt. En undersøgelse fra 2010, der blev offentliggjort i tidsskriftet Sleep, viste, at for lidt søvn bidrager til gevinster i mavefedt hos personer under 40 år.

Livet kan holde dig fra at få den søvn, du har brug for. Ikke alene har du hjemmearbejde og praksis, der løber sent, men frygter at du ikke får de karakterer du skal eller din sociale scene smelter ned, kan få dig til at kaste og vende. Lav en liste over personer, som du føler dig trygge i, og vend dig til hjælp - en skolerådgiver, pålidelig lærer, forælder eller kære ven kan tilbyde støtte.

Selv ønsket om at få en flad mave kan blive en besættelse. Prøv at holde dine forventninger realistiske, når det kommer til vægttab. Det tager tid, da du kun kan tabe kun ca. 1 pund om ugen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Hvordan å miste magen fett etter 7-10 dager For kvinner (me (April 2020).