Sport og fitness

Misforstået Basketball Regler

Pin
+1
Send
Share
Send

Det sker i næsten hvert spil. Et holdets træner ønsker et rejseopkald, og den anden træner ønsker en fejl - men dommerne kalder ikke noget. Nogle basketballregler er enkle, men andre er misforstået, forlader fans, spillere og trænere klipper deres hoved på nogle af de beslutninger, som dommere gør, når de blæser eller blæser ikke, fløjten. Lær at kende nogle af de mere misforståede basketballregler kan hjælpe dig med at blive en bedre spiller, træner eller dommer.

Regel om rejse

Selvom det er en almindelig regel, er rejsen stadig stort set misforstået i basketballverdenen. Mange spillere og trænere tænker på at rejse som at tage et vist antal skridt, når i virkeligheden rejsen er defineret af pivotfoden. Ved regel kan du etablere en svingfod for at dreje og manøvrere, mens du holder bolden. Hvis du løber eller dribler, og du henter eller fanger bolden med en eller begge fødder ud af gulvet, er den første fod til at røre gulvet automatisk drejebenet. Når du fanger bolden med begge fødder på gulvet, kan du vælge hvilken fod der skal være svingfoden. Rejse sker, når du løfter svingfoden fra gulvet og returnerer den til gulvet uden at passere eller skyde basketballen.

Regel om en airball

En anden misforstået regel betragter hvad du kan gøre, hvis du skyder bolden og savner randen og bagpladen, der er helt kendt som en airball. Mange tror, ​​at hvis du tager bolden efter en airball, og ingen andre har rørt det, har du begået en overtrædelse. Men ifølge reglerne for basketball, hvis officeren mener at bolden blev udgivet på et legitimt forsøg, er der ingen spiller eller holdkontrol, mens bolden er i luften. Hvis der ikke er nogen spiller kontrol, kan du ikke begå en overtrædelse som f.eks. En rejse eller ulovlig dribling. Så længe du lovligt tager et skud, når du savner fælgen og bagpladen, har du ret til at få fat i bolden, inden den rammer jorden.

3-sekunders regel

Trænere skriger konstant for dommere at kalde 3 sekunder på offensive spillere, der er "camped out" i banen. Men de fleste trænere forstår ikke nuancerne i 3-sekunders regel. For det første træder 3-sekunders regel kun i kraft, når bolden krydser halvbanelinjen. En offensiv spiller kan være i banen så længe han vil, så længe bolden ikke har krydset halvbanen. Når det gør det, begynder tællingen. Også embedsmænd må give spillerum til en spiller, der forsøger at forlade banen, selv efter at 3-sekunders tæller er forbi, samt til spillere, der har bolden og gør et skridt til at skyde basketballen. Desuden gælder det, at 3-sekunders regel ikke længere gælder, når et skud er frigivet, indtil det offensive hold får kontrol over basketballen igen.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: Why we need to talk about depression | Kevin Breel (Marts 2020).