Mad og drikke

Hvad bruger du til at gøre Fondant Stick?

Pin
+1
Send
Share
Send

Fondant tilføjer en poleret finish til bagværk. Dejen, som typisk er lavet med konditorens sukker, vand og gelatine, kan også formes til spiselige kagedekorationer. Korrekt lavet fondant har en meget glat, tør kvalitet og holder sig ikke til bageflader uden et lag af en anden ingrediens, såsom frosting, til at fungere som "lim" nedenunder.

Glasur på kagen

Frosting kan hjælpe dig med at holde fondant til kager, cupcakes, cookies og andre kager. Bakers tilføjer typisk et lag smagfrit smørkremfrysting - en blanding af smør og konditorens sukker - til hvert kagelag inden drapering på fondant. Du kan også tilføje et lag af købt frost til dine bagværk. Brug en glattere til at presse fondanten forsigtigt på en kage, og brug fingrene til forsigtigt at trykke fondant på cupcakes og cookies efter frosting dem.

Chokolade Ganache

Chokolade ganache, en blanding af chokolade og fløde, kan også bruges til at hjælpe fondant stick. Ganache kan arbejde for dig, hvis et lag af chokolade vil forbedre smagen eller dit wienerbrød. Bakers hælder typisk et lag ganache over et kagelag, draper fondanten over det og glat det forsigtigt med en fondant glattere for at få det til at holde fast. Fair Cake Baking School forklarer, at ganache hærder hurtigt i køligere vejr, hvilket øger vanskeligheden, når det kommer til at få fondant at holde fast.

Almindeligt vand

Wilton Cakes anbefaler at børste en dab vand på bagsiden af ​​din kage dekorationer for at holde fondant komponenter sammen. Børste på lidt vand for at holde fondant dekorationer til fondant-dækket dessert overflader så godt. Brug ikke for meget vand, hvilket kan få detaljerne på dine dekorationer til at opløse og ødelægge en kakts fondant-dækket overflade.

For bedste resultater

Start dine wienerbrød dekoration projekter med frisklavet fondant; Hvis du bruger butikskøbt fondant, skal du åbne en ny pakke til at dekorere din kage eller andre kager. Sæt rester af fondant i plastikfolie og læg det i en genlukkelig taske eller lufttæt beholder for at holde den bøjelig til senere brug.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: FROZEN Marshmallow Pops! DIY - 3 Easy Ways to make Marshmallow Pops! Inspired by Disney Frozen Movie (April 2020).