Mad og drikke

Sundhedsmæssige fordele ved Orange Pekoe Tea

Pin
+1
Send
Share
Send

En type sort te, orange pekoe henviser til teens høje kvalitet, ikke dens smag. Bladene fra Camellia sinensis-planten høstes og fermenteres, hvilket resulterer i sort te farve. De tre karakterer af sort te er orange pekoe, pekoe og souchong. Fordi det er simpelthen en slags sort te, indeholder orange pekoe de samme generelle sundhedsmæssige fordele, som alle sorte teer giver.

Antioxidant Power

Som en sort te indeholder orange pekoe vigtige antioxidanter. En antioxidant er et stærkt stof, der beskytter din krop mod frie radikaler, som er ustabile molekyler, som kan skade celler. En artikel offentliggjort i "International Journal of Food Sciences and Nutrition" i maj 2000 bemærkede, at sort te er rig på stoffer, der hedder flavonoider. Disse flavonoider eller pigmenter indeholder antioxidantegenskaber, der er vist for at reducere risikoen for tilstande som hjertesygdomme og kræft.

Reducer kardiovaskulær sygdom risiko

Kraftige stoffer kaldet polyphenoler og flavonoider, der findes i sorte teer som orange pekoe, er forbundet med reduceret dødsrisiko på grund af hjerte-kar-sygdom, ifølge Harvard School of Public Health. En artikel offentliggjort i "The Cochrane Database of Systematic Reviews" i juni 2013 noterede sig, at der er stigende tegn på, at sort te hjælper med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Undersøgelser fandt sort te reduceret betydeligt skadeligt lavdensitets lipoproteinkolesterol og blodtryk.

Kræft forebyggende potentiale

Kræft er anden kun for hjertesygdomme som dødsårsag i USA - står for næsten 1 ud af 4 dødsfald, ifølge American Cancer Society. Fordi det er sort te, kan orange pekoe hjælpe med at beskytte mod kræft. En artikel offentliggjort i "In vivo" i marts 2012 bemærkede, at undersøgelser viser den kombinerede aktivitet af kræftbekæmpende polyphenoler i sort te forsinker spredningen af ​​cancerceller og foreslår, at sort teekstrakt kan virke som en effektiv kræftforebyggende.

Antimikrobielle Egenskaber

Forbruger orange pekoe black tea kan hjælpe med at bekæmpe usunde bakterier. Drikker sort te bremser væksten af ​​skadelige mundtlige bakterier, hvilket hjælper med at forhindre mundinfektioner som strep hals og tandhuler, ifølge Pacific College of Oriental Medicine. En artikel offentliggjort i "Den Indiske Journal of Medical Research" i juli 2005 bemærkede, at tebladene er kendt for deres antibakterielle aktivitet mod mange mikroorganismer. Denne undersøgelse viste, at sort te er effektiv til at bremse væksten af ​​visse farlige bakterier.

Pin
+1
Send
Share
Send