Sygdomme

HCG Hormon Shots for vægttab

Pin
+1
Send
Share
Send

Aspirerende pundskurdere har fået hCG-skud til vægttab siden 1950'erne, ifølge en nyhedsrapport fra maj 2010 udsendt på Salt Lake Citys ABC Channel 4. Den populære hCG-diæt parinjektioner af graviditetshormonet, human chorionisk gonadotropin, med en diæt, der er meget lave kalorier. Mayo Clinic læger og andre eksperter siger, at hCG hormonskud ikke giver dieters nogen særlig fordel.

HCG-hormonen

HCG, et hormon, der produceres under graviditet, bruges normalt til at behandle infertilitet hos kvinder, siger nutritionist i Mayo Clinic Jennifer K. Nelson. Imidlertid er hCG-skud ikke godkendt af U.S. Food and Drug Administration som en måde at tabe sig på. Som led i en samlet vægttabsplan begrænser dieters også deres kalorieindtag til mellem 500 og 800 hver dag. Nelson siger, at hCG skud tilbydes af vægttab klinikker, som også giver medicinsk vejledning.

Påståede fordele

Advokater af hCH-kosten hævder, at skuddene smelter væk specifikke lommer af "unormalt fedt", der er fordelt på maven, ryggen, balder og arme, ifølge Channel 4-rapporten. En anden påstået fordel ved at få hCG-injektioner er, at dieters skur pounds hurtigt. Men kritikere af hCG-injektioner til vægttab peger på, at begrænset kaloriindtag gør dig i fare på denne diæt. Nelson påpeger, at at spise så få kalorier - mellem en fjerdedel og en halv af dit anbefalede indtag - vil sandsynligvis resultere i vægttab med eller uden hCG-skud.

Kliniske studier

Der er ikke mange undersøgelser, der undersøger virkningen af ​​hCG hormonskud til vægttab, påpeger Nelson, og tilgængelig forskning er dateret. En undersøgelse offentliggjort i Archives of Internal Medicine i februar 1977 undersøgte virkningerne af hCG på seks indlagte overvældende kvinder, der modtog injektionerne i 30 dage i forbindelse med en daglig dagligdagsdiagnosticering med 500 kalorier. Sammenlignet med fem overvægtige kvinder, der fik placebo-injektioner og samme diæt, var det gennemsnitlige vægttab mellem de to grupper næsten identisk, konkluderede undersøgelsen. En anden undersøgelse offentliggjort i den sydafrikanske medicinske tidsskrift i februar 1990 gav lignende resultater. University of Stellenbosch-forskere gennemførte en dobbeltblind, placebokontrolleret undersøgelse, der sammenlignede virkningerne af hCG-skud til de af placebo-skud hos 40 overvægtige kvinder. Efter seks uger fastslog forskerne: "Personer, der modtog hCG-injektioner, viste ingen fordele i forhold til dem på placebo ... Vi konkluderer, at der ikke er nogen begrundelse for brugen af ​​hCG-injektioner til behandling af fedme."

hCG Diet Safety

HCG hormon skud kommer med visse bivirkninger. Disse kan omfatte træthed, irritabilitet og hovedpine. Mænd, der taler skuddene, kan mærke brystforstørrelse. Derudover gør den begrænsede kalorieindhold, der går sammen med hCG-diæt, det svært for brugerne at få tilstrækkelig ernæring. Rapid vægttab kan også forårsage galdesten, Nelson advarer.

Bundlinie

HCG skud til vægttab arbejde ikke på grund af hormonet, men fordi du bruger så få kalorier, siger Nelson. Når du holder op med at tage skud og går væk fra kosten, vender dine pund straks tilbage, medmindre du overvåger dit kalorieindtag grundigt. Den bedste måde at tabe sig på og holde det væk er at vedtage bedre spisevaner og indarbejde træning i din livsstil.

Pin
+1
Send
Share
Send