Sundhed

Detox før diætning til kvinder

Pin
+1
Send
Share
Send

Før du går på en kost, vil du måske gerne forberede din krop til processen med at tabe sig. Nogle mennesker mener, at en afvænningsfri rensning inden for kost kan hjælpe din krops organer til at fungere bedre ved at rydde dem af giftstoffer eller toksiner, der er akkumuleret over tid. Medicinsk videnskab giver dog ingen støtte til værdien af ​​en afgiftende rensning. Ikke desto mindre kan en kort før diætrensning hjælpe dig med at komme i den rigtige tankegang for succes.

Grundlæggende

Fastgørende og en kropps afgiftning eller "rens" kan hjælpe med at slanke ved at hjælpe kroppens væv fungere bedre, ifølge hjemmesiden Hver diæt. En rensning kan hjælpe med at fjerne usunde bakterier og gær i kroppen, som føder på gamle madrester, hvis de ikke ryddes ud, ifølge Natalia Rose, forfatter af Detox for Women, et populært afgiftningsprogram. Kvinder er særligt modtagelige for gær, fordi østrogen hjælper det med at yngle, siger hun.

Baggrund

Detoxes har fået opmærksomhed som berømtheder som Gwyneth Paltrow og Oprah Winfrey har forsøgt afgiftningsprogrammer og publiceret dem. Paltrow har forsøgt Master Cleanse, som indeholder et regime af limonade, men er en fortaler for Clean af Alejandro Junger, M. Oprah forsøgte Quantum Wellness 21-Day Cleanse og fremhævede det på hendes show og blog. Du kan bruge enten rense til vægttab eller til at forberede kroppen til en kost.

typer

Tanken bag enhver detox kost, ifølge hver diæt, er, at fjernelse af toksiner fra din krop vil hjælpe lymfe, lever og nyrer udføre deres funktioner bedre. De fleste detox kostvaner er meget strenge, men varer kun fra et par dage til 10 dage. Faste eller flydende eller rå mad kun regimer er en del af mange kostvaner. Flere afvænningsplaner, såsom Vægttab Cure, fører til et langsigtet kostprogram.

Foods

De fleste afgiftende kostvaner har flere fødevarer til fælles, ifølge hver diæt. De fleste kræver økologiske fødevarer, der er fri for pesticider og fungicider. Høje mængder frisk, rå frugter og grøntsager, vand og hele, uforarbejdede fødevarer er også almindelige. De fleste af kostvanerne kræver også, at du undgår at ryge, alkohol, forarbejdede og raffinerede fødevarer og stress.

Overvejelser

Før du går på en rensende eller afgiftende diæt, er det vigtigt at erkende, at videnskaben ikke støtter deres påstande. Ifølge Mayo Clinic ernæringseksperten Katherine Zeratsky er der få tegn på, at detoxer hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen; nyrerne og leveren gør naturligvis dette arbejde. Hun advarer også om, at hvis du prøver en detox, være opmærksom på mulige bivirkninger - kvalme, træthed, svimmelhed og dehydrering - og tjek først med din læge.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (April 2020).