Mad og drikke

Kan Kylling & Brun Ris hjælpe mig med at tabe?

Pin
+1
Send
Share
Send

Når du forsøger at tabe sig, tilbyder et kylling-og-brun-ris måltid en et-to slag til brænding af fedt. Du får det relativt lavt kalorieindhold, magert protein af kylling og påfyldningsfibre og sunde carbs fra ris. Selv om ingen enkelt mad er en magisk kugle for vægttab, hjælper fødevarer med højt indhold af næringsstoffer, der hjælper vægttab - som kylling og brun ris. Hvis almindelig kylling og ris kan blive kedeligt, prøv andre kreative, diæt-venlige måder at indarbejde denne power duo i dine måltidsplaner, så du ikke vil kede dig.

Kylling og Brown Rice: Calorie Overvejelser

Kylling og brun ris er ikke så lavt kalorieindhold som grøntsager, men de passer godt ind i en kalorie-kontrolleret kost. En stegt, skindløs kyllingebryst serveret med en kop kogt, langkornet, brun ris har 358 kalorier - hvilket er omkring en femtedel af dit daglige kalorieindskud på en 1,800-kalori diæt - eller lidt mindre end en tredjedel af dit daglige kalorieindtag, hvis du har en 1,200-kalorieindhold. Selv om dette kan virke som en masse, vil denne serveringsstørrelse af kylling og brun ris - plus en kop eller to grøntsager - give dig et påfyldning, godt afrundet måltid til ca. 400 kalorier, hvilket er egnet til et vægttab kost.

For at undgå at spise for mange kalorier, skal du sørge for at vælge skinnende kyllingebryst og brug sunde madlavningsmetoder som grilling, bagning eller stegning. Hagesøgt kyllingebryst, der vejer ca. 3 ounces, indeholder 218 kalorier, sammenlignet med 142 for ristet, skindløst kyllingebryst. Hvis du skulle skifte fra stegt kylling til stegt kylling tre nætter om ugen, ville du spare nok kalorier til at tabe 3 pounds fedt om et år - ikke at tælle den vægt, du vil miste fra at lave andre livsstilsændringer.

Fiber er vægttabsvenlig

Et kylling-og-brunt rismel er højt i fiber, takket være den brune ris - og denne fiber kan hjælpe dig med at tabe sig. En undersøgelse, offentliggjort i PLoS One i 2015, viste, at rotter, der spiste pektin - en type fiber fundet i brun ris - havde tendens til at spise færre kalorier hele dagen, og at de tabte mere fedt end rotter, der ikke spiste pektin . Fiber har også vist sig at hjælpe vægttab hos mennesker. En undersøgelse fra et 2015-udgave af Annals of Internal Medicine viste, at en simpel kostændring - at få 30 gram fiber dagligt - havde en betydelig effekt på vægttab. Dette indikerer, at en simpel livsstilsændring i at spise mere fiber vil hjælpe dig med at skure pund. En servering af kylling og ris har 3,5 gram fiber eller 12 procent af dit 30 grams mål.

Et kraftværk af fedt-brændende protein

Kylling og brun ris hjælper dig også med at spise mere protein - en anden vigtig faktor i vægttab. Højere protein måltider bevæger sig langsomt gennem din fordøjelseskanalen, som bogstaveligt talt holder dig fuld længere efter dit måltid. Fordi du ikke er så sulten, vil du sandsynligvis finde det lettere at opretholde den lavere kalorieindhold, du skal følge for at tabe sig. Protein giver også aminosyrer - byggestenene, som din krop har brug for til at opbygge fedtforbrændende muskler.

Spise en højere protein kost kan hjælpe med at forbedre din fysik, som du kommer tæt på din målvægt også. Kvinder og mænd, der parrede en højprotein kost med styrketræning, forbedrede deres kropssammensætning, hvilket øger muskelvæv og brændende fedt bedre end folk, der fulgte en lavprotein kost.

En servering af kylling og brun ris indeholder 32 gram protein og giver alle de essentielle aminosyrer du har brug for.

Sunde servering tips

Når du går ned til en middag med almindelig kylling og brun ris hver nat under dit vægttab, lyder det sikkert ikke på tiltalende, men disse kostklammer behøver ikke at være kedelige. Brug grillet kyllingebryst, brun ris og dine yndlingsgrønsager til at lave en fedtfattig grøntsagssuppe og øg smagen med koriander og en klemme af limejuice. Eller lav en kornskål ved at fylde en kop brun ris med strimlet kyllingebryst og hakkede grøntsager - prøv tomater og agurker til middelhavsflare eller grillede paprika og svampe til Tex-mex-smag - samt en fedtfattig sauce som f.eks. citronsaft eller Sriracha. Smør din kylling med smag ved at lave en hjemmelavet marinade. Prøv en marinade lavet med ris vin eddike, grønne løg, lavnatrium sojasovs og chili flager. Eller, for en sødere mulighed, prøv en lavet af æblecider eddike, muskatnød og kanel.

Pin
+1
Send
Share
Send

Se videoen: WHO DO WE GIVE ALL THIS FOOD TO? | THANKFUL TO GIVE! | We Are The Davises (April 2020).