Mad og drikke

Whey & Testosteron

Pin
+1
Send
Share
Send

Whey er en type protein, der findes i mejeri og sælges i pulverform som et kosttilskud. Whey pulver er rig på protein og lavt kulhydrater og fedt, så de kan være passende til brug ved slankekure eller forsøger at få muskler. Nuværende forskning understøtter ikke valle som en testosteron booster, men flere næringsstoffer i pulveret kan hjælpe med at forbedre testosteron.

Valle og testosteron

Wheys virkning på testosteronniveauer kan bestemmes af forbrugstidspunktet. En undersøgelse offentliggjort i november 2005 udgaven af ​​"Medicine and Science in Sports and Exercise" viste, at forbruget af valleprotein forud for en træning hæmte træningsrelaterede stigninger i testosteron. En undersøgelse fra marts 2010-udgaven af ​​"Aminosyrer" viste imidlertid, at forbrugende valle før og efter træning ikke ændrede testosteronniveauerne. Dette tyder på, at tage valle efter træning kan annullere faldet i testosteron, der opstår, når du tager valle før træning.

D-asparaginsyre

D-asparaginsyre er en aminosyre, der findes i valle og andre proteinrige produkter. Dette næringsstof er en grund til, at valle kan medvirke til at øge dit testosteronniveau. Forskning fra oktober 2009-udgaven af ​​"Reproduktiv Biologi og Endokrinologi" viste, at at tage d-asparaginsyretilskud i så lidt som 12 dage resulterede i højere testosteronniveauer. Således kan en diæt rig på valleprotein bidrage til at øge dine testosteronniveauer.

carnitin

Carnitin er en anden aminosyre, der naturligt findes i valle og andre proteinrige fødevarer, som f.eks. Oksekød. Ifølge forskning offentliggjort i juli 2006 udgaven af ​​"Medicine og videnskab i sport og motion," forbruge carnitin sammen med din post-workout måltid kan resultere i øget testosteron. Fordi carnitin er i valle, vil et post-workout-måltid indeholdende valle hjælpe med at øge din testosteron mere end et måltid, der mangler valle.

Calcium

Et af de næringsstoffer, der indgår i valle er calcium, et mineral, der findes i mange mejeriprodukter. Ud over at fremme stærke knogler kan calcium fremme øget hormonniveau. En undersøgelse offentliggjort i december 2008 udgaven af ​​"Biological Trace and Element Research" viste, at calcium kan øge testosteronniveauet betydeligt.

Pin
+1
Send
Share
Send