Mode

Sådan fjerner du kirurgisk ar på brystet

Pin
+1
Send
Share
Send

Hvis du har undergået en form for operation på dine bryster, herunder forstørrelse, reduktion eller mastektomi, har du sandsynligvis fået nogen ardannelse fra proceduren. Arerne kan optræde på undersiden af ​​brystet, under armen eller omkring brystvorten. Hvor godt din hud helbreder efter operationen vil påvirke sværhedsgraden af ​​arret. Når operationen er færdig på dine bryster, og du har genoprettet, kan du tale med din læge om, hvordan man fjerner disse ar.

Trin 1

Brug silikone gel ar behandlinger til at hjælpe med at fjerne ar som følge af operationen på brysterne. Du male silicone gel på arret og lade blandingen være på. Nogle silikone gel mærke eksempler omfatter ScarGuard og Scar Fade.

Trin 2

Hydrater ar med en salve indeholdende Allium cepa. Denne ingrediens er ekstraheret fra løg og siges at reducere rødmen og betændelsen i ar. Et mærke med salve er Mederma, som virker ved at hjælpe med at fugtige arene.

Trin 3

Påfør røntgenolie til arsenet på brysterne hver aften før sengetid. Massage olien ind i brysterne og bære løse tøj, så det kan trænge ind i huden. Efter to til tre måneder er det sandsynligt, at du vil se en forskel i arene, og de kan have falmet dramatisk.

Trin 4

Lav en aftale med din læge for at diskutere muligheder for at fjerne ar. Du kan blive henvist til en kosmetisk hudlæge eller en plastikkirurg. Injektioner af steroider kan anses for at fjerne arene på brysterne. Laser terapi kan gøres for at bruge koncentreret varme for at slippe af med arret. Lægen kan også anbefale at få en anden operation til at udføre en excision og fjerne arene. Hun vil diskutere fordele og risici ved hver indstilling, inden der oprettes en procedure.

Pin
+1
Send
Share
Send