Mad og drikke

Sådan Ovn-Kog en 1-tyk T-Bone

Pin
+1
Send
Share
Send

En himmelsk kombination af New York strips og mørbradsfilet, T-knogler skiller sig ud blandt andre bøffer og er bedst kogte nøgne - ovn-broiled med ikke mere end noget olie, tekstureret salt og groft malet peber. Selv i deres tykkeste og tyngste, den 1-tommer-tykke og 16-ounce-eller-mere vægtklasse, har T-ben en ømhed og smag, der gør marinaderne overflødige og krydderierne overflødige. Næste gang du har en T-ben, skal du bare krydse den med salt og lad kyllingen gøre resten.

Trin 1

Tag T-benet ud af køleskabet cirka 1 time før broiling. Sæt T-benet på hver side med 2 eller 3 spiseskefulde salt og sæt det på en plade foret med papirhåndklæder. På steaks denne tykke, salt tidligt, så det trænger dybt ind.

Trin 2

Skraber saltet af T-benet og klap det tørre på begge sider med papirhåndklæder. Sæt T-benet med friskmalet sort peber og smør det med olie. Brug en højvarmeolie, såsom jordnøddeolie, solsikkeolie eller saflorolie.

Trin 3

Slå slagtekyllingen på og lad den varme op i ca. 3 eller 4 minutter. Placer T-benet i midten af ​​slagtekyllingen og læg det i ovnen 4 tommer under slagtekyllingen.

Trin 4

Smør T-benet i 8 minutter på hver side til mediumbrønd eller en intern temperatur på 145 grader Fahrenheit, den minimale temperatur anbefalet af U.S. Department of Agriculture. Brug tang for at dreje T-benet over panden.

Trin 5

Sluk for ovnen. Tag T-benet ud af panden og læg det på en plade, men lad panden stå i ovnen for at afkøle.

Trin 6

T-benet løst løst med aluminiumsfolie og lad det hvile i mindst 15 minutter før servering.

Ting du skal bruge

  • Kosher salt
  • Jordnøddeolie, solsikkeolie eller saflorolie
  • tænger

Tips

  • Kontroller T-benets indre temperatur ved at indsætte et kødtermometer i strimlepartiet i længderetningen og undgå knoglen som du gør. Selvom det ikke anbefales af USDA, kan du lave T-benet til medium-sjælden ved at koge den i 5 minutter på hver side eller en indre temperatur på 130 F; Brød T-benet i 6 til 7 minutter på hver side, eller en indre temperatur på 140 F, til medium.

Pin
+1
Send
Share
Send