Mode

Arbonne Ingredients

Pin
+1
Send
Share
Send

Arbonne's personlig pleje produktlinje blev grundlagt af Petter Morck i 1975. Udviklet i Schweiz kom det til USA i 1980 og deles i dag gennem direkte marketing og personlige konsulenter. Der er mange produktlinjer inkluderet i virksomheden, og de med specifikke ingrediensbehov kan slå op på produktet på Arbonne-webstedet.

Salicylsyre

Salicylsyre er en af ​​de aktive ingredienser i deres acne behandlingslinie, Arbonne Clear Advantage. Salicylsyre er fra pilbark og tilsættes produkter til at betjene mange funktioner. Det kan fungere som et anti-acne middel, anti-skælmiddel og som en exfoliant, ifølge Cosmetics Info. Det er blevet gennemgået af både Food and Drug Administration, eller FDA, og Cosmetic Ingredient Review, eller CIR, for sikkerhed. Begge viser det fint for over-the-counter brug. Som en exfoliant hjælper det med at fjerne døde hudceller. Salicylsyre kan også kaldes 2-hydroxybenzoesyre og er tilsvarende kemisk for acetylsalicylsyre eller den aktive forbindelse i aspirin.

Spirulina

Spirulina er en type alger, der findes i mange af Detox Spa produkter. Alger bruges til flere forskellige ting, men i kosmetik tager det rollen som et fortykkelsesmiddel, en antioxidant og et vandbindende middel, ifølge Cosmetics Cop. Nogle alger indeholder masser af gavnlige vitaminer og mineraler, der kan hjælpe huden til at blive blødere og glattere. Som et fortykkelsesmiddel vil det opsamle produkter, så de ikke bliver for tynde. Som en antioxidant, vil det holde frie radikale hudskader på et minimum, og som vandbindende middel vil det forbinde med vand og lade det ligge i huden som hydrering.

Retinylpalmitat

Retinylpalmitat er esteren af ​​palmitinsyre og retinol og findes i Revelage Arbonne produktlinjen. Det er naturligt forekommende og er en form for vitamin A. Både FDA og CIR har ryddet det som sikkert til brug i produkter. I hudprodukter reducerer det flak og genopretter et sundere udseende. Det genopretter smidighed til beskadiget hud, ifølge Cosmetics Info.

Solsikkeolie

Solsikkeolie bruges i både aromaterapi linje af produkter og Detox Spa linje. Det er en ikke-flygtig planteolie, hvilket betyder at den er fast og ikke brændbar olie. Det er typisk brugt i personlig pleje produkter som en blødgørende, ifølge Cosmetics Cop. Solsikkeolie vil holde huden blød og glat, fugtgivende og hydraterer hudens overflade.

Titandioxid

Titandioxid findes i Arbonne primeren og bruges som en hudbeskytter. Det kan have mange forskellige egenskaber, som f.eks. Et smøremiddel, solcreme, fortykningsmiddel og whitener, ifølge Cosmetics Cop. Titandioxid er et inert jordmineral og udgør ikke en risiko for irriterende hud. Som solcreme vil det blokere både UVA og UVB stråler.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: WHAT I EAT IN A DAY - HEALTHY HCLF VEGAN MEALS (April 2020).