Mad og drikke

Sodium Bicarbonate Dental Anvendelser

Pin
+1
Send
Share
Send

Den samme ingrediens, der bruges til at bage din favorit muffinsopskrift, kan også være en effektiv del af dit daglige tandpleje. Natriumhydrogencarbonat eller natriumhydrogencarbonat, der almindeligvis kaldes bagepulver, tilsættes til kommercielt tilgængelige tandpastaer for at forbedre produktets rengørings- og hvidtekraft. Det kan også bruges alene som et sikkert og effektivt middel til at fremme oral sundhed. Brug natriumbicarbonat som et hjælpemiddel til sund oral hygiejne på fire måder.

Plaque Remover

Natriumhydrogencarbonat er et vandopløseligt mineral, der er et sikkert og effektivt rengøringsmiddel af tandemalje. Brug forbindelsen til effektivt at skrubbe bort uhyggelig plak fra tandflader og tandkød til hjælp til forebyggelse af tyggegummi. Natriumbicarbonat er et blødt mineral, der er mindre slibende end andre tandpleje rengøringsmidler såsom dicalciumphosphat eller hydratiseret silica, og kan derfor rense tænderne forsigtigt og med lavt slid, siger Dentist.net.

Breath Freshener

Natriumbicarbonat er en naturlig buffer, der opretholder en sund pH i munden for at fremme et rent og frisk oralt miljø. Det neutraliserer effektivt de flygtige svovlforbindelser, eller VSC'er, der forårsager ondskabsfulde vejrtrækninger. Det har også antibakterielle egenskaber mod mange periodontale patogener. Brug en varm opløsning indeholdende 1/2 tsk. af bagepulver i 8 oz. af vand til at skabe en effektiv mundskylning med mundforfriskning, antiseptiske egenskaber, rådgiver Family Gentle Dental Care.

Tænder whitener

Har dine tænder farves ved langvarig brug af kaffe, te eller cigaretter? En undersøgelse indberettet af National Institutes of Health viste, at tandplejemidler indeholdende natriumbicarbonat reducerede tandfarv i større grad end andre kommercielt tilgængelige produkter. Signifikante stigninger i tandhvidhed blev observeret hos frivillige i uge 12 i undersøgelsen, hvilket tyder på, at natriumbicarbonat kan være mere effektivt til at reducere dine dentalpletter end standard silica-baserede produkter.

Oral Care for Cancer Patienter

Kræftpatienter oplever ofte oral infektion, kvalme og opkastning, mucositis og brændende mundfornemmelser, mens de behandles som strålings- eller kemoterapi. Hvis du er planlagt til at deltage i sådanne behandlingsprogrammer, skal du bruge varme, fortyndede opløsninger af natriumbicarbonat til at berolige slimhinden i munden, neutralisere overskydende syrer og fungere som et antiemetisk middel. The American Dental Association anbefaler en mundskylle lavet af 1/4 tsk. af bagepulver og 1/8 tsk. af salt i en kop varmt vand. Brug skyllet flere gange om dagen for at bekæmpe orale symptomer fremmes af kræftbehandlingsregimer.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: How to Naturally Whiten Your Teeth at Home (April 2020).