Mad og drikke

Sådan spiser du sund på IHOP

Pin
+1
Send
Share
Send

At lave sunde madvalg mens man spiser på en restaurant, kan være svært. Mange menupunkter, der virker sunde, er egentlig ikke, såsom salater drenket i kalorieforbindelser med højt kalorieindhold eller sandwicher, der er slået i mayonnaise. IHOP er et velkendt sted at bestille pandekager og andre morgenmadsprodukter, men de serverer også frokost og aftensmad. At gå ud at spise behøver ikke at ødelægge din indsats for at spise rigtigt og forblive sund. Lidt forberedelse før du kommer til IHOP, gør det nemt at nyde et restaurantmåltid, der ikke vil spore din kost.

Trin 1

Hent en IHOP menu. Du kan gøre dette ved at besøge restauranten og bede om en eller ved at besøge deres hjemmeside på www.ihop.com. Mange gange vil menuen eller hjemmesiden også give specifikke ernæringsmæssige oplysninger, der kan hjælpe dig med at lave sunde valg.

Trin 2

Se igennem menuen og vælg et par ting, du måske vil bestille. Hvis menuen, du har, ikke giver næringsdata, skal du tilslutte måltiderne eller fødevarerne til et kalorieoptællingsprogram eller se dem op i en kalorieoptællingsbog. Du kan blive overrasket over at finde ud af, at menupunkter du antog, var bedre valg, måske ikke. Undgå sodavand, stegte madvarer og store desserter og i stedet vælge frisk frugt og grøntsager, almindelige pandekager, fuldkornsrille og lavmælk.

Trin 3

Bestil fra IHOP For Me-menuen. Dette er et udvalg af sundere menupunkter, som hver indeholder under 600 kalorier. Mange af dem har ægstatning og kalkunbacon for at reducere kalorieindhold og fedtindtag. Valg omfatter hele hvede fransk toast, omeletter, kylling og frugt.

Trin 4

Bed om substitutioner. Vær ikke bange for at anmode om højt kalorieindhold og højt fedtindhold som smør eller salatdressing på siden, så du kan styre, hvor meget du bruger. Du kan også anmode din mad om at være tilberedt uden tilsat olie eller smør og bede om at have grillet eller stegt i stedet for stegt. Anmod om yderligere oplysninger om saucer og madlavningsmetoder fra din server, når du kommer til IHOP, så du kan gøre det sunde valg muligt.

Trin 5

Prøv ikke at spise hele pladen af ​​mad, du serveres. De fleste restauranter, inkluderet IHOP, serverer flere portioner på en plade. For eksempel, i stedet for at spise alle tre store pandekager på siden, skal du spise en og bringe resten hjem for en anden gang. Du kan også opdele dit måltid i halvt, inden du begynder at spise og lægge noget væk i en udtagskasse, så du ikke bliver fristet til at spise det hele i et møde.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Was ist (April 2020).