Mad og drikke

Hvad er sundhedsmæssige fordele ved Bell Peppers?

Pin
+1
Send
Share
Send

Bell peppers giver mere end bare farve og crunch til retter. Disse levende grøntsager er en kilde til værdifulde næringsstoffer, fibre og antioxidanter. Til rådighed året rundt er paprika på højdepunkt i august og september. Bell peppers kommer i grøn, samt modne versioner, der bliver rød, gul, orange og purpurbrun. Inklusive disse grøntsager i din kost øger dit helbred.

Vitaminer

Grønne paprika leverer 551 internationale enheder, eller IE, af A-vitamin pr. 149 g eller ca. 1 kop hakket. Rød paprika er højere i dette vitamin, der er afgørende for sund sigt, med 4.666 internationale enheder - næsten en dags værd, baseret på en 2.000-kalorieindhold. En kop hakkede peberfrugter af enhver farve giver mere end 100 procent af den daglige værdi af antioxidant C-vitamin, som understøtter vævs sundhed og immunitet. Peppers giver også folat, som understøtter røde blodlegemer og er særlig vigtigt for gravide, fordi det hjælper med at forhindre visse typer af fødselsdefekter hos ufødte børn. Folat kan også bidrage til at forhindre kolorektal cancer, men undersøgelser er ufattelige. Bell peppers er også en kilde til K-vitamin, der er afgørende for blodproppens blodfunktion.

carotenoider

En specifik type antioxidant, kendt som lykopen, giver rød paprika deres farve. Det er en carotenoid, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som du erhverver fra naturlig eksponering for miljømæssige toksiner. Lycopen kan også bidrage til at forhindre visse former for kræft, især prostatakræft hos mænd. Gule og appelsinspeber er også rige på carotenoider, som kan beskytte dit hjerte mod hjerte-kar-sygdomme.

Yderligere fordele

Alle farver i paprika er høje kaliumkilder. Dette mineral hjælper med at holde dine væsker og mineraler afbalanceret i din krop, forbedre muskelfunktionen og regulere blodtrykket. En kop grøn peber indeholder 261 mg kalium, mens røde og gule sorter tilbyder mere end 300 mg pr. Kop. Bell peppers giver 3 g fiber per kop, som kan hjælpe med at regulere fordøjelsen og kolesterolniveauet.

Kalorier

En kop hakket peber indeholder mellem 30 og 40 kalorier. Peberfrugter tilbyder en sød smag og tilfredsstillende crunch, hvilket gør dem til en god erstatning for højt kaloriechips i dips som hummus eller salsa. Sauteed peberfrugter gør en sund akkompagnement til kylling fajitas og bøf. Tilsæt peberfrugter til salater eller gryderetter for at øge serveringsstørrelsen uden at tilføje værdifulde kalorier.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Gesundheitliche Vorteile von Tomaten (April 2020).