Vægtstyring

Kostpiller og acne

Pin
+1
Send
Share
Send

Der er to store problemer, som mange mennesker forsøger at undgå, vægtøgning og acne. Kostpiller arbejder med kroppens hormoner og andre systemer til at understøtte vægttab. Hormoner påvirker hudens olieproduktion og kan påvirkes af kostpiller, både i det positive og det negative, foreslår Acne-Resource.org.

Betydning

Mange mennesker deltager i vægttab branchen ved at tage vægttab kost piller. Fra fedtblokerende midler til kulhydratblokerende stoffer, stofskifteforstærkere til at fremkalde følelse af fylde, spiser kostpiller gamuten hvad de formodentlig gør for at understøtte vægttab. Mange af disse diætpiller bruger urter til at stimulere et hormonrespons. Dette kan virke til din fordel inden for vægttab, men kan muligvis skade din hud, fordi en ubalance i forholdet mellem dine hormoner kan føre til udvikling af acne.

typer

Forskellige typer af kostpiller har været forbundet med hudreaktioner. Relacore er en kostpille, der er udviklet til at hjælpe folk med at tabe sig ved at reducere virkningerne af de skadelige resultater af kortisolproduktion, et stresshormon, der frigives og fører til vægtøgning. Relacore betragtes som en anti-stress-følsom pille, der har en forbindelse mellem styring af stress og nedsættelse af abdominal fedt, samtidig med at det reduceres, hvis det ikke elimineres fuldstændigt af acne, fordi stress også øger både hyppigheden og sværhedsgraden af ​​acneudbrud, rapporterer hjemmeside Medical News Today.

Overvejelser

Nogle diætpiller, der virker inden for kroppens hormonelle område for at stimulere vægttab, kan skabe følsomhed over for talgkirtlen og deres reaktion på de normale niveauer af testosteron. Dette afhænger af specifikke indikatorer, men personer, som i øjeblikket kæmper med hormonbalance, kan være mere modtagelige for en forværring af acne. Testosteronproducerende urter som yohimbebark og Tribulus terrestris-ekstrakt - som nogle diætpiller indeholder til støtte for en stigning i testosteron- og androgenproduktion, øget libido og opbygningen af ​​magert muskel - kan skabe en stigning i adrogener, som er hormonelle hormoner, der kan skabe acne symptomer for nogle, foreslår en 2003 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Alternative and Complementary Medicine."

Misforståelser

Kostpiller alene sandsynligvis vil ikke eliminere tommer eller acne. Tabe sig og opretholde vægttab samt behandling af acne, kræver livsstil justering. Fra stresshåndtering til kosttilpasninger og medicinske muligheder efter behov, skal du mødes med fagfolk om, hvordan du indarbejder en sikker kostpille, der kan hjælpe din indsats for at tabe sig og rydde op i huden sammen med en sund kost og livsstil.

Advarsel

Brug af kostpiller kan komme med risici og farer. Læs ingredienserne omhyggeligt, og diskutér alle recepter, du tager med din læge, før du tager en diætpille. Når du behandler acne, skal du altid rådføre dig med din hudlæge for de bedste, afrundede behandlingsmuligheder, der måske eller måske ikke indeholder en kostpille. Mange muligheder er tilgængelige, der er sikre og effektive til behandling af acne uden nogen mulige bivirkninger, der er almindelige med kostpiller.

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Wie ich meine Akne geheilt habe/ kontrollieren kann- UPDATE (April 2020).