Mad og drikke

Sådan gør du det som et projekt efter en storferds måltid

Pin
+1
Send
Share
Send

Helligdage er uden tvivl en af ​​de mest lækre tider af året. Men mens du nyder din yndlings festlige godbidder med dine kære, er det hvad ferien handler om, alt det, der koster mad, kan lade dig føle sig træt næste dag. Så for at hjælpe dig med at overvinde ferien fejring falder som en pro, nåede vi ud til de dejlige damer af Tone It Up for deres top detox strategier for at komme tilbage på sporet hurtigere end nogensinde.

1. Start Simple

Din krop mest sandsynligt forbruges meget mere mad end det er vant til i løbet af ferien, så giv din fordøjelseskanalen en pause og start din morgen med en let, let morgenmad. Prøv en friskpresset grøn juice eller en lys smoothie som vores kokosnød-skønhedsløshed. Ved at starte din dag på denne måde får du de vitaminer og mineraler, din krop har brug for, mens du holder morgenmad enkel og afgiftende.

Coconut-Kale Beauty Smoothie Photo Credit: Tone it up

2. Brænde det op

Kulhydrater fra feriefavoritter som søde kartofler, buttery ruller, fyld og tærter konverteres til glykogen og bliver opbevaret i dine muskler og lever. Det betyder at dine muskler er primet og pakket til at du kan bruge dem. Vi foreslår en lang sigt om morgenen, men hvis du føler dig lidt træg fra alle de tryptofanfyldte kalkuner, skal du vælge en lang gåtur i stedet. Uanset hvad skal du bruge den energi!

Du kan gøre det! Fotokredit: nd3000 / iStock / Getty Images

3. Sved det ud

Efter din løb, gennemgå en total-body rutine som vores Total Body Tone Up træning. Øvelse af flere muskler på én gang bruger mere energi til den ultimative træning. Sammensatte bevægelser som lunges med biceps krøller eller sæt squat-to-skulder presser er perfekte til at brænde gennem det feriemåltid.

4. Bliv lænet, rent og grønt

Lean, clean and green er en af ​​de vigtigste filosofier af Tone It Up Nutrition Plan - det er den perfekte strategi for at blive dit mest sødeste og sunde selv. Du kan endda ændre dine ferierester i et magert, rent og grønt måltid ved at pålægge en seng af kale med dit resterende ferieprotein. Top to kopper grønt med fire ounces af kalkun, en kop overblivne grønne bønner eller brusselspirer og et strejf af tranebær med lidt citron og balsamico til den perfekte frokost eller aftensmad.

hold det grønt Fotokredit: LarisaBlinova / iStock / Getty Images

Hav en sund og god ferie sæson!

Hvis du vil have endnu flere ideer til, hvordan du bruger mad til at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål, så tjek vores Tone It Up Nutrition Plan. Som medlem får du adgang til tusindvis af lækre opskrifter samt videnskabsbaseret information om behandling af din krop lige!

Hvad synes du?

Føler du trist efter feriefejring? Afmonterer du efter store feriemål? Hvad er din go-to detox plan? Hvad er dine foretrukne detox tips og tricks? Lad os vide i kommentarerne!

Pin
+1
Send
Share
Send

Schau das Video: Petra Birr: Die sieben besten und gesündesten Lebensmittel (Ausschnitt ) (April 2020).