Mode

Den bedste måde at slippe af med dybe rynker

Pin
+1
Send
Share
Send

Dybe rynker - du vil rykke dem væk som en naturlig del af aldringsprocessen. For dem, der tror, ​​at aldring grasiøst er overvurderet, har de furer, der definerer din pande og rammer dit smil, dog langt mindre at gøre med at se fremtrædende og langt mere at gøre med at se gamle. Mens over-the-counter cremer kan forbedre udseendet af fine linjer, kræver dybe rynker de store kanoner. Den bedste måde at slippe af med dybe rynker er at gå hen til en hudlæge eller anden kvalificeret hudpleje til vurdering og behandling.

Trin 1

Planlæg en høring. Søg en hudlæge eller anden læge, der har demonstreret erfaring inden for hudpleje terapi. Når du planlægger en konsultation, vær ikke bekymret over at stille de hårde spørgsmål om, hvor længe lægen har udført kosmetiske procedurer og om hvor mange patienter. Mund-til-mund er en anden ret pålidelig metode til at snuse en dygtig læge. Disse dage kender næsten alle en person, der har haft en kosmetisk procedure.

Trin 2

Vær fuldt involveret i høringsprocessen. Dette er en alvorlig medicin, der kan give ubehagelige resultater, så du vil være informeret om alle muligheder og bivirkninger. Dit problem kan være kosmetisk i naturen, men en god læge vil gerne vide om din helbredshistorie og vil udføre en fysisk eksamen. Du skal dele med hende en liste over alle medicin og kosttilskud, du tager i øjeblikket. Vær klar til at få en ærlig diskussion med lægen om dine forventninger.

Trin 3

Overvej Botox behandlinger for dybe rynker. Selvom det ikke er en permanent løsning, vil du nyde et godt resultat i flere måneder fremover. Slap af under proceduren. At vide hvad man kan forvente vil gå langt for at holde dig kølig og rolig. Lægen vil bruge en tynd nål til at administrere en eller flere injektioner i problemområderne.

For de dybeste rynker siger eksperter på Mayo Clinic, at det kan tage så mange som fem injektioner at producere det ønskede resultat. Ubehag bør imidlertid være minimal, og nedetid er ubetydelig. Alt du skal gøre er at ligge stille og roligt i de fem til 15 minutter, det tager at færdiggøre din Botox-behandling.

Trin 4

Overvej at fylde dybe rynker, hvis du ikke er fortrolig med Botox. Denne metode til dyb rynkebehandling vil klare de deprimerede (og deprimerende!) Problemområder. Igen vil blødtvævsfyldstoffer ikke give dig en permanent virkning, men giver dig et mere ungdommeligt udseende i flere måneder.

Vær forberedt på at opgive noget kropsfedt. Tænk på det som fedtsugning på en lille skala, da din læge måske anbefaler at bruge et blødt fyldstof, der består af noget af dit eget kropsfedt. De fleste patienter føler sig mere komfortable med denne mulighed over muligheden for at modtage kvægkollagen og andre fremmedlegemer, som kroppen kan afvise. Det amerikanske samfund for dermatologisk kirurgi siger, at i løbet af fedtforetagelsesproceduren vil lægen skaffe donorfedt fra dine lår eller skinker ved hjælp af en lille kanyle. Fedtet injiceres derefter i dine dybe rynkeområder.

Trin 5

Udforsk muligheden for en ansigtsløftning. Moderen til alle dybe rynkebehandlinger, en ansigtsløftning er en stor operation, der involverer skæring og løft af ansigts- og nakkehud. Det betyder, at du skal forberede dig mere stringent, end du ville for Botox eller blødtvæv fyldterapi. At have realistiske forventninger, at tale med andre, der har haft lignende kirurgi og undersøge bivirkninger og komplikationer, er et must, ifølge American Society of Plastic Surgeons. Din læge skal spille en vigtig rolle i denne proces og opmuntre dig til at blive fuldt informeret.

Du vil blive helt beroliget under proceduren. Huden løsnes, strækkes, trimmes og genstoppes og derved strammer og udjævner de dybe rynker og sagging, der kommer med aldring. Postoperativ genopretning er typisk kort, med suturer fjernet inden for en uge. Der vil sandsynligvis være midlertidig resterende hævelse og blå mærker, men kolde kompresser kan hjælpe med at lindre denne bivirkning.

En ansigtsløftning har helt sikkert større risici og er en større investering i indsats, tid, besvær og penge, men resultaterne vil ses i mange år i modsætning til måneder. Derefter kan du komme tilbage til aldringens aldring yndefuldt.

Tips

  • Find en bestyret certificeret hudlæge i dine egne ved at besøge hjemmesiden for American Academy of Dermatologists. Når du overvejer en ansigtsløftning, skal du besøge webstedet for det amerikanske selskab for plastikkirurger for bestyrelsescertificerede praktikere i dit område.

Advarsler

  • Undersøg altid legitimationsoplysningerne hos din hudplejeleverandør. Denne person skal være læge og have stor erfaring med at udføre proceduren, hvor du er interesseret.

Pin
+1
Send
Share
Send