Mode

Sådan bruges forberedelse H til rynker

Pin
+1
Send
Share
Send

Forberedelse H (hæmorhhoid salven) blev fremstillet med et levende gærcellederivat (LYCD) kaldet Bio-Dyne på et tidspunkt i USA. Det er stadig i Canada. Det hjælper med at fremme sårheling, tykkere hud og reducerer rynkevolumen. I dag er den amerikanske version lavet af phenylephrin, som er en vasokonstrictor og kun midlertidigt strammer huden. Hvilken virkning salven har på rynker afhænger af hvilket præparat du bruger.

Trin 1

Få nogle forberedelser H lavet i Canada. Den amerikansk fremstillede salve kan midlertidigt give et krympende, mindre rynket udseende, men giver ikke langsigtet lindring og er irriterende for øjnene og mundområderne på mange mennesker.

Trin 2

Gnid en lille mængde på rynker i et uhyggeligt område, før du anvender det på dit ansigt for at sikre, at der ikke opstår nogen reaktion eller irritation.

Trin 3

Vær tålmodig, når du venter på resultater. Bio-Dyne indeholder peptider, som tager tid at absorbere i huden. På en dag kan du muligvis ikke se resultater, men hvis det hjælper, skal et resultat ses i en uge til 10 dage.

Trin 4

Lad cremen stå, efter at den er påført, så den kan fungere. Umiddelbart vaskning af det vil kaste dens virkning.

Trin 5

Påfør cremen på områder, hvor du ønsker at forhindre rynker samt de rynker du ønsker at helbrede. Bio-Dyne hjælper med kollagenproduktion, så det vil gavne hele dit ansigt. Eksperiment med brugen til din særlige hudtype.

Pin
+1
Send
Share
Send