Mad og drikke

The Best Protein Pulver til Fitness og Figur Konkurrenter

Pin
+1
Send
Share
Send

Kvindelig bodybuilding tager forskellige former, hvoraf to er fitness- og figurkonkurrencer. Fitnesskonkurrenter forventes at være magre og muskuløse, men uden muskelmassen af ​​typiske bodybuilding-konkurrenter, og de skal deltage i en dansrutine. At dømme for figurkonkurrencer er ens, men ingen rutine er påkrævet. For at komme i form til konkurrencer, bruger mange fitness- og figurkonkurrenter proteinpulver til at nå deres proteinbehov. Den bedste type pulver afhænger af en række faktorer.

Protein Basics

Som kvinde involveret i intens træning og søger at opbygge muskler og tabe fedt, har du brug for mere protein end den gennemsnitlige kvinde: mellem 0,6 og 0,9 gram protein pr. Pund legemsvægt dagligt, ifølge nutritionist Nancy Clark. Det betyder, at en 130 pund kvinde vil have brug for mellem 78 og 117 gram protein hver dag. At få meget af mad alene kan vise sig svært, så et proteinpulver bruges ofte som supplement.

Ser på Mejeri

Valleepulverpulver og kaseinproteinpulver er begge mælkebaserede proteiner, der almindeligvis anvendes som kosttilskud. Disse er begge komplette proteiner, hvilket betyder at de indeholder alle de essentielle aminosyrer, der er nødvendige til reparation og genopretning af muskler. Whey fordøjes ret hurtigt, hvilket gør det til et godt valg efter en træning, mens kasein er langsommere fordøjelse, så det er et bedre valg før seng eller hvis du ved det, vil det være et stykke tid indtil dit næste måltid.

Nondairy Choices

På grund af allergier, intolerancer eller kostbehov kan du helst foretrække et proteinbaseret proteinpulver. Hvis dette er tilfældet, så er brun ris, ærter og hamp levedygtige alternativer. Den eneste ulempe ved disse er, at de ikke indeholder alle de essentielle aminosyrer, så du skal blande to eller tre af dem. Et andet valg er sojaprotein, som også er plantebaseret, men er et komplet protein.

Træffe beslutningen

Intet proteinpulver kan kategorisk betragtes som det bedste for fitness- eller figurkonkurrenter. Det kommer ned til dine personlige præferencer, og hvordan proteinpulver passer ind i din kost. Uanset hvilket pulver du beslutter dig for at gå med, kan kosttilskud være en praktisk supplement til din kost, men de bør aldrig være en høj prioritet eller tage plads til fuldfoder, rådgiver styrken coach Molly Galbraith. Lav proteinkilder som kylling, fisk, magert rødt kød, yoghurt og bønner hæfteklammer i din kost og tilsæt proteinpulver, når det er nødvendigt.

Pin
+1
Send
Share
Send