Mad og drikke

Hvad er sundhedsfordelene ved Brown Rice Tea?

Pin
+1
Send
Share
Send

Brun riste, kendt som "genmaicha" på japansk, er en særlig blanding af grøn te og ristet brun ris. Brun ris te indeholder flavonoider, antioxidanter, sporstoffer og vitaminer. Sundhedsfordelene ved brun ris te er sammenlignelige med grøn te. Brun riste har en nutty aroma og smag, og du kan servere den varm eller bruge den til at lave iste.

Rig på polyfenoler

Brown ris te indeholder antioxidanter kendt som polyphenoler, ifølge undersøgelser udført af Case Western Reserve University i Cleveland, Ohio. Polyfenoler i grøn te kan signalere kræftceller for at forbyde reproduktion ved at stimulere en naturlig proces af programmeret celledød, kendt som apoptose.

Lavere risiko for kræft

Undersøgelser foretaget i Kina viste, at mænd og kvinder, der forbruges mindst en kop brun ris te en gang om ugen i seks måneder, reducerede deres risici med kolon, bugspytkirtel og rektal kræft mere end dem, der ikke spiste brun ris te. Ifølge National Research Council har Japan den laveste kræftrate, som skyldes det store forbrug af grøn te-forbedret te, såsom brun ris te. Yderligere undersøgelser er berettigede til at bekræfte korrelationen mellem brun ris te og kræft. Du bør ikke selv behandle med brun ris te i stedet for lægehjælp. Hvis du lider af hjertesygdom eller tager antikoagulantia, skal du kontakte en læge, inden du lægger brun ris te til din kost.

Gavnlige mineraler og vitaminer

Brun riste indeholder selen, et vitalt mineral, som hjælper med at opretholde skjoldbruskkirtlen og regulerer hormoner og metabolisme. Brun riste er også rigelig i mangan, et essentielt spormineral, der opretholder sunde nervefunktioner, stabiliserer blodsukker og hjælper kroppen med at syntetisere kolesterol og essentielle fedtsyrer. Sundhedsfordelene ved brun riste omfatter vitaminer B, fiber og jern.

Pin
+1
Send
Share
Send