Vægtstyring

Bedste måde at brænde fedt til mænd

Pin
+1
Send
Share
Send

Mænd har fordelen af ​​at kunne brænde fedt hurtigere end kvinder på grund af hormonelle og muskelmasseforskelle. For at tabe fedt, skal du forbrænde flere kalorier, end du spiser hver dag. Du gør dette ved at indarbejde både konstant vægt træning for at øge din muskelmasse, hvilket igen øger dit stofskifte og hjælper dig med at forbrænde fedt hele tiden og konsekvent hjerte-træning for at forbrænde en betydelig mængde kalorier under hver træning. Den bedste måde for mænd at forbrænde fedt er at udøve konsekvent og følge sunde spisevaner.

Trin 1

Vægt-tog tre dage om ugen. På mandage, onsdage og fredage udfør 3 sæt 8 til 12 gentagelser hver af brystpressen, militærpressen, rækker, opretstående rækker, bicep krøller, tricep kickbacks, squats, deadlifts, kalvestigninger og abdominal crunches. Tillad dine muskelgrupper et til tre minutter imellem sæt og øvelser for tilstrækkeligt at genvinde. Denne type træningsprogram vil medføre en stigning i muskelmasse og dermed en stigning i dit stofskifte.

Trin 2

Gør hjerte-kar-træning tre dage om ugen. På tirsdage, torsdage og lørdage skal du gennemføre 30 til 60 minutters kardiovaskulær træning. Kørsel er den mest effektive øvelse med hensyn til at forbrænde de fleste kalorier i den mindste mængde tid, men vælge aktiviteter, du nyder, så du vil være i overensstemmelse med dine træningsprogrammer.

Trin 3

Overvåg dit mad og drikkeindtag. Som mandlige har du den fordel at have en hurtigere metabolisme, hvilket betyder at du kan spise flere kalorier uden at gå i vægt. Hvis du er interesseret i at tabe sig, skal du dog lave sunde mad og drikke valg. Begræns din sodavand og alkoholindtagelse og hold dig væk fra stegte og hurtige fødevarer. Det er meget nemt at afbryde de kalorier, du har brændt fra motion i et enkelt højtfedtindhold med højt kalorieindhold, så sæt dig selv op for succes ved at spise frugt, grøntsager og magre proteiner som kylling og kalkun.

Ting du skal bruge

  • Vægte
  • Watch timer
  • Målebånd

Tips

  • Brug et målebånd til at måle diameteren af ​​din talje på din navleniveau. Skriv ned din talje størrelse. Du vil bruge dette som en måde at overvåge dine fremskridt på. Selv om du kan få nogle pund med vægt træning, vil din krop blive slankere på grund af faldet i kropsfedt. Efter otte uger skal du bruge målebåndet til at måle diameteren af ​​din talje igen. Skriv ned din nye talje størrelse og bemærk eventuelle fremskridt. Med sunde spisevaner og konsistent kardiovaskulær og vægt træning, bør du se et fald i taljen størrelse, hvilket betyder et fald i kropsfedt procent.

Advarsler

  • Når vægt træning, skal du sørge for at løfte en passende vægt. Forsøg ikke at løfte mere end du komfortabelt kan kontrollere i et forsøg på at maksimere dine træningsproblemer. Du skal vælge en vægt, der giver dig mulighed for at gennemføre 8 til 12 gentagelser, ikke mere og ikke mindre. Brug en spotter til enhver øvelse, hvor du holder vægten over dit hoved eller ansigt.

Pin
+1
Send
Share
Send