Mode

Hvilke nødder er gode til at slippe af med acne?

Pin
+1
Send
Share
Send

Acne Resource Center anfører, at acne skyldes en genetisk prædisponering påvirket af hormonerne testosteron og androgen. Kost skaber ikke denne fælles hudtilstand; det kan dog påvirke sværhedsgraden af ​​acne og udløse breakouts. Ved at spise nødder kan du medvirke til at fjerne udslettelsen af ​​pletter som hvidhugger, hudorme eller læsioner, og du kan effektivt afværge betændelse og rødme i huden. Altid konsultere din læge, inden du ændrer din kost.

Brasilianske nødder

Brasil nødder indeholder en overflod af selen, som hjælper med at forbedre hudens elastisitet, kamp infektioner forbundet med bumser og lindre rødme på grund af acne. Selen hjælper også i skabelsen af ​​glutathion, der fungerer som en Neutralizer af frie radikaler, der forværres sund hud celler og sænke immunsystemet medvirkende til udviklingen af ​​acne, hedder det sund hudpleje hjemmeside. De naturlige fedtsyrer og vitamin E til stede i brasilødder hjælper med at hydrere huden, samtidig med at sebum eller olie får en bedre konsistens, som til gengæld reducerer acne.

pistacienødder

Pistacienødder indeholder naturligt vitaminerne A, C og E samt zink og folsyre, rapporterer den amerikanske krønike. En 2002 University of Toronto Institut for Nutritional Sciences fandt, at pistacienødder indflydelse på insulin niveauer faktisk reducerer forekomsten af ​​acne ved at kontrollere blodsukkeret, der cirkulerer acne-forårsager hormon androgen. Blodsukker skift, siger rapporten, kan producere overskydende olie og bumser. Tilføjelse af pistacienødder til din kost kan imidlertid bidrage til at regulere insulinniveauer for at opmuntre sund hud fri for stygge pletter. Tilstedeværelsen af ​​de kraftige antioxidanter vitaminerne A, C og E samt antioxidantmineralerne af zink og folinsyre forbedrer møtrikens naturlige proclivity for at forhindre acne ved at beskytte huden mod frie radikaler.

cashewnødder

Cashewnødder indeholder mineralerne selen og zink, der hjælper med at eliminere acne, ifølge hjemmesiden for sundhedsalternativer. Selen fungerer som en antioxidant i forbindelse med E-vitamin, som hjælper med at reducere hudbetændelse, hydrere huden og reducere forekomsten af ​​ar. Zink fremmer immunsystemet, sårheling og cellevækst hjælper med at forny huden beskadiget af acne og tilhørende infektion.

Pin
+1
Send
Share
Send