Mad og drikke

Hvordan man laver en søde kartoffel til babyer

Pin
+1
Send
Share
Send

Søde kartofler er kendt som en af ​​de sundeste grøntsager, hvilket gør dem til et naturligt valg for babyer. De er fyldt med næringsstoffer som vitaminerne A og C og beta caroten, og når de er kogte, er de bløde nok til at blive blandet ind i forskellige sammenhænger for babyens begynder at spise etaper. Giv en yngre baby, fra 6 til 9 måneder, en sød kartoffelpuré. En baby mellem 9 og 12 måneder kan begynde at bruge fingrene til at spise små bidder af den naturligt velsmagende og milde søde kartoffel.

Trin 1

Fotokredit: payphoto / iStock / Getty Images

Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.

Trin 2

Fotokredit: gzorgz / iStock / Getty Images

Vask ydersiden af ​​søde kartoffelbrønd. Søde kartofler er typisk store, så man gør nok puree eller bidder til flere måltider. Pureed sød kartoffel fryser godt, så det er du kan bakke flere søde kartofler på forhånd til fremtidige måltider.

Trin 3

Fotokredit: Szakaly / iStock / Getty Images

Skræl den hårde hud fra den søde kartoffel, der afslører det orangefarvede kød. Skyl godt, så skære søde kartoffel i ensartede bidder. Hvis du planlægger at puree den bagt søde kartoffel, skal du oprette en til to tommer bidder. Hvis du giver bunkerne som fingerføde, skal du klippe dem små nok til, at din baby kan håndtere let, og så er de ikke en kvælningsfare - om størrelsen på et bananskive.

Trin 4

Fotokredit: Philipp83 / iStock / Getty Images

Arranger de søde kartoffelbiter på et bageplade. Drys let med 1 tsk olivenolie til hver kartoffel, du har skåret. Placer i den forvarmede ovn. Bagningstiden afhænger af tykkelsen af ​​dine bidder, så planlæg i 20 til 40 minutter, kontroller ofte. Tryk på en gaffel over en klump, og fjern gryden fra ovnen, når flere klumper smadrer let.

Trin 5

Fotokredit: OtmarW / iStock / Getty Images

Puree de søde kartofler med formel, modermælk, andre purede frugter og grøntsager eller yoghurt til yngre babyer. En fødevareprocessor gør hurtig arbejde med at mase den bløde grøntsag til en glat puré til babyer fra 6 til 9 måneder. Fryse ubrugte portioner i isterningsbakker, og opbevar derefter den kubede babymad i op til seks måneder i fryseren.

Trin 6

Server små stykker søde kartofler, hvis din baby er gammel nok til at fodre sig selv. Fordi søde kartofler er naturligt søde, behøver du ikke krydse grøntsagerne. Bages søde kartoffelbiter er fremragende til både måltider og snacks - opbevar dem i køleskabet i tre til fem dage og varme efter behov.

Ting du skal bruge

  • Skrubbe børste
  • Vegetabilsk peeler
  • Olivenolie
  • Bageplade

Pin
+1
Send
Share
Send