Sport og fitness

Mænds Slow-pitch Softball Practice Drills

Pin
+1
Send
Share
Send

Slow-pitch softball tages alvorligt af sine spillere. At spille godt betyder at forbedre dine færdigheder og endda lære nogle få nye. Du og dine medspillere kan nemt udføre flere øvelser, der vil forbedre rammer og fielding før du spiller i dine regelmæssigt planlagte spil.

Quick-swing Drill

Softball og baseball trænere prædiker vigtigheden af ​​en hurtig sving uanset hvilket niveau de spiller på. En hurtig sving giver batteren øget svinghovedhastighed gennem slagområdet og skaber mere strøm, hvilket er afgørende for mænds slow-pitch softball. For at udvikle en kompakt og produktiv swing skal du stå med din bagfod mod et hegn eller en væg. Slip dine hænder ned for at starte din sving. Hvis din flagermus trækker mod hegnet eller væggen, har du en lang sving, der skal rettes. Hvis flagermusen bliver mere lodret og ikke falder ned i den ramte zone, indtil du har ryddet hegnet eller væggen, har du en hurtig sving, der genererer strøm. Denne øvelse giver hitter instant feedback og hjælper hitter udvikle hurtigere hænder.

To-ball bore

En af nøglerne til at ramme konsekvent i slow-pitch softball er genkende pitch placering. I mange tilfælde kan banen, der ligger på bælte eller højere, blive ramt i hullerne eller over hegnet til et hjemløb. I denne øvelse står en holdkammerat eller træner omkring fem meter på siden af ​​smeten. Træneren kaster to softballs op i luften på samme tid. Hitteren skal udvælge den højere bold og køre den ene, samtidig med at den lave tonehøjde går. Dette hjælper hitteren til at få genkendelse på pladen og det vil gøre for en mere konsekvent batting swing.

Cone Drill

Fielding er en af ​​de mest underappreciated aspekter til slow-pitch softball. Mange slow-pitch spil er high-scoring slugfests, og mange tror at holdet med de mest sluggers vil vinde spillet. Men forsvar er også afgørende. Hold, der ikke spiller spil og giver deres modstandere ekstra outs, finder sig ofte på den tabende ende, selvom de har flere sluggere. I denne øvelse arbejder outfielders på at fange bolden og slippe af med det hurtigt og præcist. Outfielderen er stationeret midt på fire kegler i et 20-yard område. En holdkammerat vil kaste en højflyvebold i dette område. Outfielderen skal fange bolden og smide det til cutoffmanden, som vil være 80 til 100 fod væk. For at gøre dette bore arbejde effektivt, så tid udlændingen at lade ham vide, hvor lang tid det tager at bolden går fra sin handske til den infilder, der fanger cutoff kaste. Dette fører til forbedret overordnet forsvar.

Pin
+1
Send
Share
Send