Vægtstyring

Kan du tage appetit suppressants under amning?

Pin
+1
Send
Share
Send

At tage appetitundertrykkende midler under amning er en dårlig rådgivning til at tabe barnets vægt. MayoClinic.com-eksperter anbefaler, at du taber post-pregnancy vægt langsomt og sikkert, med en hastighed på ikke mere end 1 lb. om ugen, mens du spiser en sund kost og får regelmæssig motion. Mens du ammer, øger dit behov for kalorier også, så du kan give din krop - og din babys - tilstrækkelig daglig ernæring.

Vægttab narkotika

Mest receptpligtige vægttab medicin fungerer som appetit suppressants. To almindelige anti-fedme lægemidler, der nedsætter din appetit er phentermin og diethylpropion. Ifølge Drugs.com kan begge disse medikamenter passere gennem din modermælk til din baby. Forskrift og nonprescription orlistat fungerer anderledes; snarere end at undertrykke din appetit, blokkerer den absorptionen af ​​noget af kosten fedt i fordøjelseskanalen, hvilket får det til at blive udvist gennem din skammel. Men orlistat gør det også svært for din krop at absorbere visse vitaminer - essentielle næringsstoffer en ammende baby behov. Producenten af ​​over-the-counter orlistat, som hører under handelsnavnet Alli, angiver, at du ikke bør tage medicinen under amning.

Vægttab Supplements

Vægttab kosttilskud er farligt, mens du ammer også. Disse er ikke stoffer, men kosttilskud, som klassificeret af U.S. Food and Drug Administration. De behøver ikke før markedsgodkendelse, før de slippes ud på forbrugermarkedet. FDA er afhængig af producenten for at sikre, at vægttabtilskuddet indeholder ingredienserne på etiketten. FDA siger imidlertid, at mange vægttabtillæggende producenter sniger sig i receptpligtige vægttabsdroger - de samme vægttabsdroger, som ammende kvinder ikke kan tage. FDA testet mange forurenede kosttilskud, der indeholdt sibutramin, et receptpligtigt vægttab, der blev taget ud af markedet i 2010, efter at det var forbundet med øget risiko for hjerteanfald og slagtilfælde.

Kalorier og amning

At nedsætte din appetit, mens du ammer, kan være kontraproduktivt for din babys næring. Vægtkontrolinformationsnetværket indikerer, at ammende mødre skal spise omkring 200 kalorier om dagen mere end de gjorde under graviditeten. Kvinder, der vælger ikke at amme, kan reducere deres kalorieindtag med omkring 300 om dagen.

Sikker vægttab

Læger foreskriver ikke vægttab narkotika let. Normalt er disse forbeholdt overvægtige personer, hvis vægt udgør en fare for deres helbred. Disse stoffer er ikke til kvinder, der ønsker at komme tilbage i form efter fødslen eller til andre kosmetiske formål. For at genvinde din krop, anbefaler MayoClinic.com dig at fokusere på sunde fødevarer som frugt, grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter og magre proteiner som skindløs kylling, fisk og bønner. Undgå unødvendig snacking og kalorie-tunge fødevarer. Hvis du havde en ukompliceret levering, kan du begynde at træne inden for få dage efter fødslen. Start med lette aerob aktiviteter, såsom vandring, svømning og stationær cykling, og øge varigheden og intensiteten af ​​din træning, da din krop vokser stærkere. Kom i vanen med at udøve hver dag. Vær tålmodig med dig selv. Det kan tage seks måneder eller endnu længere, før du kommer tilbage til din præ-baby vægt.

Pin
+1
Send
Share
Send