Sundhed

Naturlige urter til gallbladderen

Pin
+1
Send
Share
Send

Uanset om du har galdeblære sygdom, gallesten eller andre stressorer på din galdeblære, kan visse urter hjælpe. Urter som mælkestamme, mælkebøtte, gurkemeje, pebermynte og artiskokblad hjælper alle til at støtte galdeblæren på forskellige måder. Nogle forbedrer også leverfunktionen. Men visse urter, der hjælper din galdeblære til at udvise galdesten, kan være særlig risikable, fordi gallestenene kan blive indlagt i dine galdekanaler og brud. Som med ethvert plantelægemiddel skal du konsultere din læge, inden du begynder en urteplan.

Melk Thistle

Hvis du har galdeblæreproblemer som galdesten, kan det være med at tage mælkestempel ekstrakt. Mælketistel i kapsel eller tabletform kan bidrage til at forhindre galdesten, siger University of Michigan Health System. En undersøgelse viste, at at tage 420 mg silymarin indeholdt i mælketestil daglig hjælper med at reducere kolesterolniveauerne i galde, hvilket hjælper med at forhindre galdesten at danne sig. For at understøtte din lever- og galdeblære anbefaler University of Maryland Medical Center at tage 80 mg til 160 mg standardiseret mælketoftelfrø ekstrakt to til tre gange dagligt.

Pebermynte

Hvis du har gallesten, kan pebermynteolie hjælpe med at opløse dem, siger University of Pittsburgh Medical Center. Foreløbige medicinske studier har fundet ud af at tage pebermynte eller andre vigtige planteolier hjælper med at opløse galdesten i løbet af flere måneder og kan give øget gallbladderfordele, når de tages med receptpligtig medicin, chenodeoxycholsyre, noterer sig University of Michigan Health System.

artiskok

Artiskokblad kan lindre galdeblæresmerter.

Et ekstrakt taget fra bladene af jordklods kan bidrage til at støtte galdeblæren og leveren, bemærker University of Maryland Medical Center. I Tyskland ordineres kronbladeblad som et plantelægemiddel til galdeblæresmerter forbundet med gallesten. Artiskok blad kan hjælpe galdeblæren til at kontrakt og skubbe ud galdestenene, forklarer University of Pittsburgh Medical Center. For at understøtte galdeblærers funktion, tage 250 mg til 500 mg 2-3 gange om dagen af ​​standardiseret jordskokekstrakt.

gurkemeje

Gurkemeje kan hjælpe med at udvise galdesten.

Ved at tage 300 mg tre gange dagligt med standardiseret gurkemejeekstrakt kan det være med til at støtte din lever og galdeblære, siger University of Maryland Medical Center. Som gurkieekstrakt arbejder gurkemeje for at udvise galdesten fra galdeblæren. Gurkemeje bruges også i Tyskland til galdeblærersmerter, bemærker University of Pittsburgh Medical Center.

Mælkebøtte

Mælkebøtte øger galdeproduktionen i galdeblæren.

Mælkebøtte er endnu en urt, der hjælper med at behandle galdeblære smerter relateret til gallesten. Dandelion rod indeholder bittere forbindelser, som stimulerer galdeproduktion i galdeblæren, forklarer University of Michigan Health System. Mælkebøtte kan også hjælpe kroppen med at behandle fedtstoffer, hvilket hjælper med at støtte galdeblæren og leveren.

Pin
+1
Send
Share
Send