Sport og fitness

Front Crawl Stroke Technique

Pin
+1
Send
Share
Send

Den forreste krybning er et klassisk svømmeslag og er som regel en af ​​de første lærte, når du tager svømmeundervisning. Den forreste krybling er også kendt som freestyle svømning, og er den hurtigste af alle svømmeslag, ifølge Swim City hjemmeside. Den forreste krybling er et grundlæggende svømmeslag, men det kræver stadig en god del timing, koordinering og teknik for at den skal være effektiv. Kontakt din læge, hvis du planlægger at starte et svømningsprogram.

Trin 1

Indtast vandet i den lave ende, hvis du er uerfaren, bare hvis du har svært ved det.

Trin 2

Nå lige ud med begge arme og begge ben, som du ligger på brystet i vandet. Flad din højre hånd ud og vend din håndflade væk fra din krop. Din tommelfinger skal først komme ind i vandet og "fange vandet", ifølge Learn 4 Good hjemmeside.

Trin 3

Træk din højre hånd tilbage gennem vandet i en halvcirkel, med din albue højere end din hånd, og din hånd peger mod midten af ​​din krop.

Trin 4

Skub din højre hånd under din krop. Din håndflade vil være ved siden af ​​din krop, når push-bevægelsen er forbi.

Trin 5

Flyt din højre albue i en halvcirkel i den retning, du svømmer. Slap af hånd og underarm, så de hænger frit fra din albue, tæt på din krop. Dette er genoprettelsesfasen. Begynd din trækbevægelse med venstre hånd, mens dette sker. Fortsæt pull-push-gendannelsesbevægelserne ved hjælp af vekslende arme i et ensartet tempo.

Trin 6

Kick dine ben i en hurtig, op-og-ned flutter bevægelse, mens dine arme trækker og skubber din krop fremad. Bøj dine knæ lidt i begyndelsen, og spark derefter foden og underbenet nedad. Prøv for seks spark pr. Armcyklus.

Trin 7

Svøm med dit ansigt ned, og ånde til siden af ​​din genoprettelsesarm, når det er nødvendigt. De fleste svømmere vil vedtage et vejrtrækningsmønster, som virker bedst for dem, som f.eks. Et åndedrag hvert tredje eller fjerde slag.

Tips

  • Undgå at rulle din krop side om side. Denne ekstra bevægelse bremser din fremadrettede bevægelse.

Advarsler

  • Hvis du bliver træt, stop, tag en kort pause, og fortsæt derefter. Altid svømme med en partner, hvis du får muskelkramper og har brug for hjælp til at komme ud af vandet.

Pin
+1
Send
Share
Send