Mad og drikke

Hvordan Skoler kan hjælpe med at fremme sund kost

Pin
+1
Send
Share
Send

Der udvikles sunde spisevaner i barndommen og i de unge år, hvor skolerne kan have stor indflydelse på udviklingen af ​​disse vaner. Sundhedsprogrammer, der drives af skoler, kan give de nødvendige færdigheder, miljø og støtte, der er nødvendige for livslang og sund spiseforførsel. En nærende kost kombineret med regelmæssig fysisk aktivitet understøtter optimal fysisk vækst og intellektuel udvikling og mindsker risikoen for mineralmangel, fedme, hjertesygdom og slagtilfælde. Det er vigtigt, at skolerne fremmer sunde spisevaner gennem programmer og retningslinjer.

Trin 1

Tilbyder ernæringsuddannelse i overensstemmelse med diætretningslinjerne for amerikanerne og Food Guide Pyramid for at hjælpe børnene med at udvikle sunde spisemønstre. Ernæring og sundhed klasser, der fokuserer på, hvilke fødevarer er sunde og hvorfor, hvilke fødevarer at spise i moderation og hvorfor og virkningen af ​​sunde fødevarer på vores kroppe bør undervises til børn og unge.

Trin 2

Server sund madindstillinger for børn. Ifølge Centers for Disease Control spiser mere end halvdelen af ​​ungdommen i USA et stort måltid ud af tre i skolen, mens en ud af 10 spiser to ud af tre måltider i skolen. Skoler bør eliminere eller reducere måltidsmuligheder, der er usunde, såsom pommes frites, burgere og is til fordel for frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein.

Trin 3

Tilsæt sunde snacks til salgsautomater i stedet for sodavand, chips og slikstænger. Udskift junk food med sundere valg såsom fuldkornet granola barer, bagt pita chips, kiks med jordnøddesmør eller helt naturlige frugt snacks.

Trin 4

Start et morgenmadsprogram, hvor din skole serverer sunde morgenmadsmåltider et par gange om måneden for at uddanne og opmuntre børnene om vigtigheden af ​​dette måltid. Flertallet af børn og unge springer morgenmad, hvilket bidrager til træthed, lavt blodsukkerindhold, dårlig koncentration, letargi og irritabilitet og gør det vanskeligt at koncentrere sig om undersøgelser. Organiser en sund morgenmad med fuldkornspandekager eller havregryn med æg, eller tilbyd grab-og-gå-snackvarer som granola-barer, yoghurt og frisk frugt.

Trin 5

Planlæg og organisere en forælder-lærerudvalg for at uddanne forældre om vigtigheden af ​​sunde spisevaner og hvordan man kan lave eksempler hjemme for deres børn. Familier og undervisere bør fungere som rollemodeller for børn og engagere sig i sunde spisevaner og en sund livsstil selv.

Tips

  • Kombiner sunde spisevaner med regelmæssig fysisk aktivitet for at fremme livets sundhed.

Advarsler

  • Altid konsultere en læge eller sundhedspersonale forud for indledning af væsentlige ændringer i kost eller livsstil.

Pin
+1
Send
Share
Send