Vægtstyring

Smart Ones Frozen Dinner Nutrition

Pin
+1
Send
Share
Send

Smart Ones frosne middage, produkter fra Weight Watchers kost, er praktisk og billigt; de markedsføres som sunde alternativer til traditionelle frosne måltider. Marinette / Oconto Wisconsin Nutrition Education Program anbefaler at vælge dem, der er mellem 360 og 400 kalorier med mindre end 25 g fedt. Det er vigtigt at læse ernæringsoplysningerne for at være sikker på, at dit valg kun er en servering, så du ikke overbelaster på fedt, kalorier eller salt.

Fed

En fed fedt kost øger risikoen for at udvikle hjertesygdomme, ifølge MayoClinic.com. At vælge Smart Ones frosne middage hjælper dig med at holde dig inden for en sund rækkevidde. Den Creamy Rigatoni med Broccoli og Kylling indeholder kun 5 g fedt, og Teriyaki Kylling og Grøntsager har 4 g fedt. Fedtfattige side retter, som du måske vil medtage med dit måltid, er dampede grøntsager eller en frugtsalat.

Kalorier

Spise flere kalorier end du brænder i løbet af en dag vil resultere i vægtforøgelse. Smart Ones frosne middage kan være en del af en sund og afbalanceret kost, hvis du forsøger at tabe sig. Middag entrees inkluderet indeholder en sund mængde kalorier og indeholder også pointværdien for dem, der følger Weight Watchers kost. Angel Hair Marinara indeholder 230 kalorier pr. Portion og Four Cheese Pizza vejer ind på 370 kalorier. Du kan tilføje et stykke frugt eller en salat for at øge næringsindtaget.

Natrium

Mange forarbejdede og emballerede genstande er for høje i natrium for at blive spist regelmæssigt. Sund natriumindtagelse bør være mellem 1.500 og 2.300 mg om dagen, rapporterer MayoClinic.com, og mange af Smart Ones entrees indeholder et rimeligt beløb. Den Orange Sesam Kylling indeholder 680 mg salt og Roast Beef and Gravy har 530 mg. Hvis du har højt blodtryk, skal du tale med din læge om, hvorvidt Smart Ones frosne middage har et sted i din kost.

Protein

En vigtig del af en vægttab kost er at få tilstrækkelige mængder af protein. Dette næringsstof understøtter sunde muskler, celler og hud, ifølge MayoClinic.com. Det holder dig også tilfreds, så du ikke er fristet til at spise mellem måltiderne. Pasta Primavera vejer ind med 11 g protein, og tunfisknuddelegratinet indeholder 14 g. Proteinindtag skal være 10 til 35 procent af dit kalorieindtag, så dine behov afhænger af hvor mange kalorier du bruger hver dag.

Fiber

Fiber er et næringsstof, der er vigtigt for sund fordøjelse og kolesterol aflæsninger. MayoClinic.com anbefaler, at kvinder forbruger mellem 21 og 25 g dagligt, mens mænd skal forbruge mellem 30 og 38 g. Smart Ones frosne middage hjælper dig med at nå disse mål uden at overbelaste dig på fedt og kalorier. Rejer Marinara indeholder 4 g fiber, og pastaen med Ricotta og Spinat indeholder 6 g. Tilføjelse af nogle frugter og grøntsager på siden vil øge fiberindholdet i dit måltid.

Pin
+1
Send
Share
Send